Je dagelijkse portie sport op nieuwe screenshots Mario & Sonic At the Olympic Games

Wat krijg je als je het icoon van Nintendo mengt met de ster van Sega? Precies, Mario & Sonic At the Olympic Games. In deze game staan de olympische spelen centraal en het is aan jou om samen met de Wiimote ervoor te zorgen dat er nieuwe olympische records worden gevestigd. Vandaag zijn er weer een paar screenshots verschenen, waarop we vele oude bekenden voorbij zien komen.

Mario & Sonic at the Olympic Games zal 20 verschillende activiteiten bevatten, van sporten op de atletiekbaan, het veld, in het water en nog diverse overige sporten. De game wordt van 16 characters voorzien, acht uit Mario’s wereld en acht uit het Sonic-universum. Elke activiteit gebruikt de Wii Remote op een unieke manier en de meeste activiteiten zijn met maximaal vier spelers te spelen. Helaas lijkt het er wel op dat er geen online modus in de game zal zitten, of Sega moet nog ineens met een last-minute onthulling komen.

[SCREENSHOTS]

Mario & Sonic at the Olympic Games verschijnt begin november voor de Wii. De DS-versie zal begin 2008 volgen.

 1.   
  pertie's avatar

  HA,word weer leuk rondhuppelen ! 🙂

 2.   
  JonsoN's avatar

  leuk..:) vooral omdat 🙂 concurrenten nu écht tegen elkaar kunnen “concurreren”

 3.   
  BKiller's avatar

  Maar ehhh,zijn dit ingame beelden? dan staat de camera (voor de meeste plaatjes) erg vaag. 🙂

 4.   
  r_AW's avatar

  Lijkt me een grappige game!

 5.   
  Hein_Ajax's avatar

  een echte mario-game altijd wel grappog en altijd verschilend

 6.   
  bubelss's avatar

  nu vind ik de wii niet echt super maar moet duz echt wel toegeven dat deze mario er super uit ziet en idd de camera spoort niet helemaal 😕