Veel DirectX10-verbeteringen met nieuwe update Call of Juarez

Het Wilde Westen is al enige tijd tot leven gekomen op de Xbox 360 en PC dankzij Call of Juarez en voor gamers met de PC-versie van deze game is er weer goed nieuws te melden. Althans, als je met Windows Vista en DirectX10 je games speelt, want vandaag is er een zogeheten DirectX10-enhancement pack uitgebracht.

Verwacht onder andere betere ondersteuning voor Windows Vistsa, verbeterde visuals en animaties en nog diverse overige fixes. Het pack is hier te downloaden en is uitsluitend bedoeld voor de Europese versie van de game.

Call of Juarez neemt je mee naar Zuid-Texas, 1882. Billy Candle is net 19 jaar geworden en vastberaden om de legendarische verborgen schat te vinden, maar hij wordt verdacht van moord. Billy wordt achterna gezeten door pastoor Ray McCall, een onbekende schutter, die gelooft dat de Heer hem heeft uitgekozen om Billy’s rechter, jury en beul te zijn. Je zult zowel met Ray als met Billy spelen, twee unieke personages met elk hun eigen speelstijl en wapens. Herleef de dagen van het Wilde Westen, duels midden op de dag, bankovervallen en de goudkoorts. Onderweg moet je het opnemen tegen professionele moordenaars en beruchte revolverhelden. Neem deel aan spectaculaire shootouts en wilde achtervolgingen te paard.

Wil je meer weten over Call of Juarez? Check dan ook eens onze review.

Call of Juarez is inmiddels verschenen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  wa@'s avatar

  Vond Call of Juarez best een tof spel.

 2.   
  Aadb's avatar

  Altijd weer fixed kan het dan nooit in 1 x goed voor windows vista, alleen daarvoor al draai ik nog lekker op me XP home SP2 versie, en heb ik ook nog geen dx10 kaart, me X1950XT draait nog best

 3.   
  Niekolaas's avatar

  Leuk spel heb hem ook 😀 Maar waarom niet in een keer goed? 😕

 4.   
  gamer07nl's avatar

  Leuk maar weet niet of ik een Direct x10 kaart heb. een Nvidia 7500 Turbo ofzo