Virtua Fighter 5 krijgt gouden status; demo op Xbox Live verschenen

De bezitters van een PlayStation 3 kunnen al een tijdje rammen en beuken met Virtua Fighter 5; de Xbox 360 gamers onder ons moeten helaas wachten tot het laatste kwartaal van dit jaar. Dit heeft echter ook een aantal voordelen, zoals onder andere hier beschreven staat.

SEGA heeft vandaag laten weten dat Virtua Fighter 5 de gouden status heeft bereikt en om dat te vieren is er meteen een demo op Xbox Live geplaatst. De demo is 670MB groot en laat je alvast een stukje van deze nieuwe vecht-ervaring beleven.

Virtua Fighter 5 zal een all-star cast hebben van 17 vechters, inclusief bekende personages uit de vorige delen. Nieuwelingen zijn deze keer El Blaze en Eileen. El Blaze is een Mexicaans vechtkampioen die zijn tegenstanders uitschakelt met zijn snelle Lucha Libre vechtstijl. Eileen komt oorspronkelijk uit China en gebruikt een Kung-Fu stijl die ze van haar grootvader heeft geleerd, een voormalig Kung-Fu master. Als speler heb je de mogelijkheid om je personage aan te passen door te kiezen uit diverse kostuums en items die je vechter bij zich kan dragen. Verder zal het spel een 720p HD-resolutie ondersteunen en kan je weer een bekende Virtua Fighter-ervaring verwachten.

Lees ook onze actievolle review.

Virtua Fighter 5 is in maart al verschenen voor de PlayStation 3. De Xbox 360-versie volgt op 26 oktober.

  1.   
    Faex's avatar

    Wat is dat voor spel? 😕

  2.   
    wa@'s avatar

    Weet jij dat dan niet 😕 Een van de betere beat em ups.

  3.   
    warhunterx's avatar

    leuke demo hij is wel vet maar kort 😮

  4.   
    wa@'s avatar

    Kort maar krachtig. 😉