Assassin’s Creed komt ook uit voor de DS

Volgens een Amerikaanse releasekalender van Nintendo zal Assassin’s Creed verschijnen op de Nintendo DS. Afgelopen zomer dook de game al op in diverse lijsten van retailers, maar nu lijkt het dan officieel bevestigd. Volgens Nintendo ligt Assassin’s Creed in februari volgend jaar in de winkels.


In Assassin’s Creed speel je Altaïr, leider van de Assassijnen ten tijde van de Middeleeuwse kruistochten. In de game neem je zijn rol als sluipmoordenaar op je, zodat de game vooral zal bestaan uit observeren, sluipen en moorden. Wanneer je je ‘target’ hebt gekregen en je weet wie je volgende slachtoffer zal worden, heb je de keuze uit een scala aan mogelijkheden om de ongelukkige om het leven te brengen. Zo zul je hem/haar eerst kunnen observeren om diens dagelijkse route te ontdekken, waarna je een hinderlaag aanlegt en het slachtoffer een kopje kleiner maakt. Hierop zijn talloze variaties, ook omdat Altar erg lenig is (hij schijnt 50% van de vaardigheden van de Perzische Prins te hebben) en volgens Ubisoft alle kanten uit kan.

Assassin’s Creed zal in november verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC en DS-versie wordt begin 2008 uitgebracht. De speciale editie komt op 13 november in Amerika uit, maar een Europese releasedatum is nog niet bekend.

 1.   
  nielz's avatar

  hopelijk is die dan ook zo mooi als op de ps3 😆

 2.   
  martyntjee's avatar

  srry maar dat vink best vergaard
  assasins creed stata ook bekend door de mooie graphs maar op ds moet ik het nog ff zien hoor 😆

 3.   
  Kostya's avatar

  Ik denk dat ik hem haal alleen voor de lol 😆

 4.   
  Mrn.'s avatar

  Lol, ben benieuwd hoe die er uit zou zien 😛 !

 5.   
  BKiller's avatar

  Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vet!!!!!!!

 6.   
  SjaakSnel's avatar

  denk dat het een hele andere game wordt.

 7.   
  MauriceV's avatar

  Cooooooool! 8) die moet ik hebben, maar dan wel met een beetje goed beeld.
  hoeft niet perfect te zijn 🙂

 8.   
  wa@'s avatar

  Opmerkelijk eerlijk gezegd maar ben wel benieuwd.

 9.   
  Kilerden's avatar

  lijkt me super vet 😛

  maar ik heb geen ds, ik koop hem toch voor de 360

  Gr, Kilerden

 10.   
  gamer07nl's avatar

  Lol maar ik denk dat ze deze game niet zo groot moeten gaan maken als bij de XBOX of PS3(lees het artikel http://www.gamersnet.nl/nieuws/200710/assassin_s_creed_heeft_problemen_op_ps3_en_360/) 8)