Gouden medaille voor Mario & Sonic at the Olympic Games

Sega kondigde begin dit jaar een wel heel bijzonder project aan: Mario & Sonic At the Olympic Games. Dit zal de eerste ontmoeting zijn tussen de twee culthelden in één game. Uiteraard staat de game in het teken van de Olympische Spelen van 2008. Overige characters zoals Knuckles, Tails, Yoshi en Luigi zullen ook hun opwachting maken in de game, waarbij ze allemaal deel gaan nemen aan diverse Olympische sporten.

Vandaag is bekend gemaakt dat de game een gouden status heeft bereikt, waardoor het alleen nog een kwestie van produceren en verschepen is. Het lijkt er dan ook op dat we de Wii-versie sneller kunnen verwachten dan voorheen gepland was, waarschijnlijk rond 6 november. De DS-versie staat altijd nog in de planning om in het eerste kwartaal van 2008 te verschijnen.

Mario & Sonic at the Olympic Games zal 20 verschillende activiteiten bevatten, van sporten op de atletiekbaan, het veld, in het water en nog diverse overige sporten. De game wordt van 16 characters voorzien, acht uit Mario’s wereld en acht uit het Sonic-universum. Elke activiteit gebruikt de Wii Remote op een unieke manier en de meeste activiteiten zijn met maximaal vier spelers te spelen. Helaas lijkt het er wel op dat er geen online modus in de game zal zitten, of Sega moet nog ineens met een last-minute onthulling komen.

Mario & Sonic at the Olympic Games verschijnt begin november voor de Wii. De DS-versie zal begin 2008 volgen.

 1.   
  wa@'s avatar

  Dit spel lijkt me vet ,Dat zou de reden kunnen zijn om de wii te kopen.

 2.   
  gappower's avatar

  [email protected] schreef, "Dit spel lijkt me vet ,Dat zou de reden kunnen zijn om de wii te kopen."

  speciaal voor dat game een wii kopen???

 3.   
  Faex's avatar

  Ik zou om een andere reden een wii kopen niet om dat ene spel 😛

 4.   
  slceel's avatar

  ^^^ja, precies^^^

  PS. Lijkt me wel een leuke game, maar ik denk dat het alleen leuk is in multiplayer mode