Sierra onthult releasedata F.E.A.R. Files en Perseus Mandate

De horror-shooter F.E.A.R. heeft het eigenlijk op alle platformen heel goed gedaan. De game wist snelle actie met spannende momenten goed af te wisselen en ook de uitbreiding Extraction Point wist een behoorlijke indruk achter te laten.

Ontwikkelaar TimeGate Studios komt binnenkort met de tweede standalone uitbreiding aanzetten: Perseus Mandate. In deze uitbreiding krijg je in een nieuw team te maken met een nieuw incident in Armacham, waarbij het verhaal parallel loopt aan dat van F.E.A.R. en Extraction Point. Voor de Xbox 360 wordt eveneens aan een nieuwe standalone game gewerkt, namelijk F.E.A.R. Files. In deze game zal je de voor de PC reeds uitgebrachte uitbreiding Extraction Point vinden, alsmede de nieuwe expansion Perseus Mandate.

Sierra Entertainment heeft vandaag laten weten dat zowel F.E.A.R. Perseus Mandate als F.E.A.R. Files op 16 november uitgebracht zal worden.

F.E.A.R., First Encounter Assault Recon, is een shooter die om actie en horror draait. Een terroristische paramilitaire groepering heeft succesvol een luchtvaartbedrijf ingenomen en de mensen daar tot gijzelaars gemaakt. Ze stellen geen eisen, maar dat weerhoudt de overheid er niet van hun beste mensen naar binnen te sturen en er een einde aan te maken. Dat plan mislukt gigantisch. De gestuurde commando’s worden weggevaagd. Gelukkig ben jij er nog, want jij bent getraind om het overklaarbare onderuit te halen en krijgt de beste en nieuwste spulletjes mee. Tijd om er alles aan te doen om dit tot een goed einde te brengen!

F.E.A.R. Perseus Mandate verschijnt op 16 november voor de PC. Voor de Xbox 360 wordt F.E.A.R. Files ontwikkeld en deze game zal eveneens op 16 november verschijnen.

 1.   
  Aquila's avatar

  Cool! Die moet ik hebben…

 2.   
  Niekolaas's avatar

  Aan mij gaat deze voorbij

 3.   
  NLkevvNL's avatar

  goed nieuws ga ik zkrs kope!! fear ownt!!

 4.   
  MauriceV's avatar

  November word duurder en duurder 😡 maar ja effe me pctjuh een kein beetje upgraden

 5.   
  gappower's avatar

  mauricejuhhh schreef, "November word duurder en duurder 😡 maar ja effe me pctjuh een kein beetje upgraden"

  idd

 6.   
  Darkknight's avatar

  Deze ook maar gaan spelen de vorige ook uitgespeeld en hij is goed 8)

 7.   
  Ranzaap's avatar

  Nog een game in november.. Ze blijven bezig zeg.

 8.   
  SjaakSnel's avatar

  Nice ,trouwens niet eens voor de ps3?

 9.   
  Kostya's avatar

  Zeker weer halen en dat van november dat het een dure maand is maakt tog niet uit voor mij dan :P:P als het maar goede games zijn..