Demo F.E.A.R. Perseus Mandate knalt online

De horror-shooter F.E.A.R. heeft het eigenlijk op alle platformen heel goed gedaan. De game wist snelle actie met spannende momenten goed af te wisselen en ook de uitbreiding Extraction Point wist een behoorlijke indruk achter te laten. Ontwikkelaar TimeGate Studios komt binnenkort met de tweede standalone uitbreiding aanzetten: Perseus Mandate. In deze uitbreiding krijg je in een nieuw team te maken met een nieuw incident in Armacham, waarbij het verhaal parallel loopt aan dat van F.E.A.R. en Extraction Point.

Om eens te kijken hoe deze derde F.E.A.R.-game zich weet te manifesteren, is er nu een demo uitgebracht. De demo is 735MB groot en is onder andere te downloaden via Worthdownloading en Gamershell.

F.E.A.R., First Encounter Assault Recon, is een shooter die om actie en horror draait. Een terroristische paramilitaire groepering heeft succesvol een luchtvaartbedrijf ingenomen en de mensen daar tot gijzelaars gemaakt. Ze stellen geen eisen, maar dat weerhoudt de overheid er niet van hun beste mensen naar binnen te sturen en er een einde aan te maken. Dat plan mislukt gigantisch. De gestuurde commando’s worden weggevaagd. Gelukkig ben jij er nog, want jij bent getraind om het overklaarbare onderuit te halen en krijgt de beste en nieuwste spulletjes mee. Tijd om er alles aan te doen om dit tot een goed einde te brengen!

F.E.A.R. Perseus Mandate verschijnt medio november voor de PC. Voor de Xbox 360 wordt gewerkt aan F.E.A.R. Files, een combinatie van de uitbreidingen Extraction Point en Perseus Mandate. Deze game zal eveneens eind 2007 verschijnen.

 1.   
  Uchiha linkz's avatar

  huh? als ik het goed snap speelt dit ongveer in de zelfde tijd lijn af in fear 1 en extraction point aff of is dit die nieuwe fear 2 dacht dat ie fear2 project origin heete niet ? 😕

 2.   
  ChielB's avatar

  linkz schreef, "huh? als ik het goed snap speelt dit ongveer in de zelfde tijd lijn af in fear 1 en extraction point aff of is dit die nieuwe fear 2 dacht dat ie fear2 project origin heete niet ? 😕 "

  Dit speelt inderdaad tegelijk met de eerste FEAR-game en Extraction Point af (vandaar ook “parallel loopt ” ;)). Project Origin is de game waar Monolith mee bezig is (de ontwikkelaar van de 1e FEAR-game), maar die hadden de rechten niet meer op de naam F.E.A.R. en zodoende moesten ze voor een andere titel gaan. En ja, het is wat verwarrend wellicht. 🙂

 3.   
  Uchiha linkz's avatar

  jah thx maar ik wist dat ze met een vervolg bezig waren.maar toen zag ik hier” Demo F.E.A.R. Perseus Mandate”
  dacht ik van WTF die heet toch niet meer zo. dus daarvan die verwarring. 😀 dus moest het wel gwn een uitbreiding zijn van de eerst FEAR en niet de echte vervolg. 😳

 4.   
  PielePalle's avatar

  Vet, F.E.A.R. is echt leuk 😀 Ff downloaden

 5.   
  wa@'s avatar

  Downloaden ? Dat moet je dus niet doen he . Zo maak je de gameindustrie kapot.

 6.   
  ChielB's avatar

  [email protected] schreef, "Downloaden ? Dat moet je dus niet doen he . Zo maak je de gameindustrie kapot."

  Dit is maar een demo, die mag je gewoon volledig legaal en zonder morele bezwaren downloaden. 😉

 7.   
  RiskGhost's avatar

  Demo is gratis, eihoofd.

 8.   
  JonsoN's avatar

  vet! nu maar hopen dat de graphs ook verbeterd zijn..