Co-op voor Super Smash Bros. Brawl bevestigd

Super Smah Bros is altijd al een game geweest die het goed deed op feestjes. Het spel is vrij simpel en met meerdere mensen speelt het makkelijk weg. Vandaag heeft Nintendo bekend gemaakt, dat buiten de standaard Multiplayer-modes, er ook een co-op in de game zal zitten. Deze co-op speelt zich af in de adventure mode en maakt het mogelijk om zij aan zij te spelen en de characters uit de adventure mode te unlocken. Ideaal dus als je geen zin hebt om in je eentje te gamen.

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.
Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.



Super Smash Bros. Brawl verschijnt op 3 december op de Nintendo Wii, een Europese release mogen we waarschijnlijk in 2008 pas verwachten.

  1.   
    Fawaka-W's avatar

    geil.. nu hopen dat het echt een uitdaging is. dat er dingen zijn waar je ook echt moet samenwerken.
    Als dit spel goed online gaat.. dan is ninteddo online geschikt voor bijna elke game.

  2.   
    GraveDevil's avatar

    jeuhh -.- … Nintendo doet niks anders dan 20 jaar lang maffe consoles en mario maken, lijkt het wel. Al is de Wii wel een leuk iets om iets nieuws aan de gameplay toe te voegen, maar dan zette ze weer zo’n oude engine in zodat je geen next-gen kan spele. Dat de Wii boven de xbox360 hangt snap ik nog steeds.. Nintendo is het allemaal net niet vind ik.

  3.   
    Ruudjee's avatar

    GraveDevil schreef, "jeuhh -.- … Nintendo doet niks anders dan 20 jaar lang maffe consoles en mario maken, lijkt het wel. Al is de Wii wel een leuk iets om iets nieuws aan de gameplay toe te voegen, maar dan zette ze weer zo’n oude engine in zodat je geen next-gen kan spele. Dat de Wii boven de xbox360 hangt snap ik nog steeds.. Nintendo is het allemaal net niet vind ik."

    Als ik jou was zou ik de geschiedenis van de gamewereld nog maar eens gaan bekijken. Dan zul jij heel anders denken over ‘maffe consoles en Mario’.

  4.   
    N360Gamer's avatar

    Ruudjee schreef, "

    ”GraveDevil” schreef, "jeuhh -.- … Nintendo doet niks anders dan 20 jaar lang maffe consoles en mario maken, lijkt het wel. Al is de Wii wel een leuk iets om iets nieuws aan de gameplay toe te voegen, maar dan zette ze weer zo’n oude engine in zodat je geen next-gen kan spele. Dat de Wii boven de xbox360 hangt snap ik nog steeds.. Nintendo is het allemaal net niet vind ik."

    Als ik jou was zou ik de geschiedenis van de gamewereld nog maar eens gaan bekijken. Dan zul jij heel anders denken over ‘maffe consoles en Mario’. "

    Idd, Kijk bijv. naar Zelda, een van de beste gameserie’s ooit. Daarbij is Nintendo het een na grootste bedrijf van Japan, en dat zegt nog al wat. Maar ik moet toegeven, de engine had wel een stuk beter mogen zijn, maar toch ligt het grotendeels aan de maker. Twilight Princess ziet er best goed uit, maar bijv. Fifa 08 is echt bagger, je kan het vergelijken met Fifa 64 alleen dan met een slechtere gameplay ๐Ÿ™„

  5.   
    Uchiha linkz's avatar

    idd mario is eigenlijk een groote icoon geweest waarshijnlijk nog steeds van de game geshiedenis ๐Ÿ˜‰

  6.   
    BKiller's avatar

    OMG dit wordt zooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo vet kan ech niet w8en…ps: voor hoeveel players is de co-op?