Meer zekerheid omtrent demo en releasedatum Uncharted: Drake’s Fortune

Als er één ontwikkelaar is die weet hoe je een geweldige franchise neer moet zetten, dan zijn het de mensen van Naughty Dog wel. Eerder wisten ze al met de ijzersterke Jak and Daxter-serie te komen en straks gaan ze de PlayStation 3 voorzien van een nieuwe groeibriljant, namelijk Uncharted: Drake’s Fortune.

Voor de fans van deze game is er weer prettig nieuws te melden, want op het officiële Sony weblog heeft Naughty Dog laten weten dat de Europese release van Uncharted: Drake’s Fortune op 7 december zal zijn. Een demo wordt eveneens verwacht, nog voor de releasedatum. Aangezien de game in Amerika al op 20 november verschijnt, is de kans groot dat ook wij al in de loop van november een demo mogen verwelkomen.

In Uncharted: Drake’s Fortune speel je de rol van Nathan Drake. Nathan denkt dat hij een afstammeling is van de grote avonturier Sir Francis Drake en hij gelooft dat Sir Francis vroeger ergens een grote schat heeft verborgen. Dit alles leidt tot een ongekend avontuur op een eiland in de Stille Oceaan. Binnen de kortste keren wordt Nathan achterna gezeten door huurlingen en moet hij met veel minder man- en vuurkracht zien te overleven en ook nog de geheimen van het eiland en zijn mogelijke voorouder proberen te ontrafelen.

Prachtige graphics, een zeer gedetailleerde spelwereld zonder laadtijden en veel sensatie vormen de basis voor een unieke ervaring. Uncharted: Drake’s Fortune kan dan ook gezien worden als een combinatie van Prince of Persia, Indiana Jones, Pirates of the Caribbean en eigenlijk vrijwel alle andere games die vol spanning en avontuur zitten.

Meer weten over deze game? Check dan ook eens onze preview!

Uncharted: Drake’s Fortune verschijnt op 7 december voor de PlayStation 3.

 1.   
  PaNNa's avatar

  Dat is nog een tijdje wachten.

 2.   
  ps3 gek's avatar

  Betekend dit dat de game is uitgesteld? 😕 😮 In het intertoys krantje staat dat hij op 1 november al in de winkels ligt. 😳 Het zou erg jammer zijn als ik nog langer moet wachten:(

 3.   
  Cirdan's avatar

  achja, 9 november komt Assassins Creeds uit 8) 😀 ik koop deze game ooit wel een keer als het afgeprijsd is 😉

 4.   
  ChielB's avatar

  ps3 gek schreef, "Betekend dit dat de game is uitgesteld? 😕 😮 In het intertoys krantje staat dat hij op 1 november al in de winkels ligt. 😳 Het zou erg jammer zijn als ik nog langer moet wachten:("

  Dat is een hele vroege voorspelling van winkels, wellicht om pre-orders te kunnen starten. Er is tot dusver nooit een specifieke datum genoemd, alleen “eind 2007”. Dit is dus de 1e keer dat er een officiële datum wordt genoemd.

  Eerlijk gezegd valt het me zelfs nog mee dat de game gewoon de geplande release haalt… 😉