Ontwikkeling The Witcher verloopt voorspoedig; gouden status bereikt

Stille wateren hebben diepe gronden, zo beweert men vaak. Als dit ook geldt voor de fantasy-RPG The Witcher, dan belooft dat nog wat. The Witcher is een RPG die het thema fantasy naar een nieuw level tilt. De game zit vol unieke spelelementen en het duistere thema vind je in de gehele game terug.

In onze preview waren we al zeer lovend over The Witcher, dus we houden deze game goed in de gaten. Vandaag is dan ook nog eens goed nieuws te melden, want de game heeft inmiddels de gouden status bereikt. Het lijkt er dus op dat The Witcher één van de zeldzame games zal worden die dit najaar de geplande release gaat halen.

The Witcher overtreft de traditionele fantasy-RPG door de spelers in een unieke wereld te gooien, vol met politieke intriges, waarin de lijnen tussen goed en kwaad erg onduidelijk zijn. Als speler speel je de rol van Geralt, een legendarische slachter van monsters en een meester in het zwaardvechten met bovennatuurlijke skills en reflexen. In het spel zullen individuele beslissingen de uitkomst van de game drastisch kunnen wijzigen.

Lees ook onze hands-on preview.

The Witcher zal vanaf 26 oktober in de winkel liggen

  1.   
    PaNNa's avatar

    Ooooh 😀 , het is bijna zover , ik kan niet meer wachten :D.

  2.   
    gamer07nl's avatar

    Lijkt me wel een tof spel