Shadow of the Colossus 2 in de maak?

ICO en Shadow of the Colossus zijn moderne klassiekers en zeer geliefd bij critici en fans. Na een actie van fans die informatie probeerden te krijgen waar Team ICO nu mee bezig is (het is alleen zeker dat het een PS3 exclusive wordt) door brieven te schrijven naar het Official Playstation Magazine heeft OPM de vraag doorgespeeld aan Kaz Hirai in een recente meeting.

Voor Hirai kon antwoorden liet een andere executive weten dat “I’m pretty sure they’re doing the sequel.” Nou moet je je wel bedenken dat Shadow of the Colossus en ICO in dezelfde wereld plaatsvinden en deze PS3 exclusive waarschijnlijk ook. Bedoelde hij dat Team ICO de wereld die ze heeft gebouwd op de PS2 voorzet op de PS3 of dat er een direct vervolg komt op Shadow of the Colossus?

 1.   
  Devin360eu's avatar

  Komt me niet bekend voor

 2.   
  arie de beuker's avatar

  Nummer 1 was zeer vet, ik hoop echt dat er een vervolg komt

 3.   
  Ruudjee's avatar

  Zeker weten. Deel 1 was echt gruwelijk goed.

 4.   
  gothteen's avatar

  *denkt terug aan de goede oude ps2 tijd* jep, deeltje 1 was vreed, hopen dat ze deel 2 idd doortrekken en ook een goude oude van maken;)

 5.   
  blackzion's avatar

  heb de eerste shadow of the colussus gespeelt op gameplay 06 en vond hem wel leuk dus waarom ook geen shadow of the colussus 2

 6.   
  Tazama's avatar

  Komt je niet bekend voor?! damn dan heb je wat gemist man, wat een prachtig spel, doet me ook goed dat er op de ps3 een vervolg komt 😆

 7.   
  Alias's avatar

  de eerste was inderdaad een prachtig spel. shadow of the collussus verdiend zeker een 2e 😉

 8.   
  PaNNa's avatar

  Dan wil ik deel 1 eens spelen.