Naughty Dog werkt aan demo Uncharted: Drake’s Fortune

Als er één ontwikkelaar is die weet hoe je een geweldige franchise neer moet zetten, dan zijn het de mensen van Naughty Dog wel. Eerder wisten ze al met de ijzersterke Jak and Daxter-serie te komen en straks gaan ze de PlayStation 3 voorzien van een nieuwe groeibriljant, namelijk Uncharted: Drake’s Fortune. Voor de fans van deze game is er vandaag mooi nieuws opgedoken, want de ontwikkelaar heeft bekend gemaakt dat er aan een demo gewerkt wordt. Wanneer we deze demo precies kunnen verwachten is nog onbekend, maar hij komt er absoluut aan!

In Uncharted: Drake’s Fortune speel je de rol van Nathan Drake. Nathan denkt dat hij een afstammeling is van de grote avonturier Sir Francis Drake en hij gelooft dat Sir Francis vroeger ergens een grote schat heeft verborgen. Dit alles leidt tot een ongekend avontuur op een eiland in de Stille Oceaan. Binnen de kortste keren wordt Nathan achterna gezeten door huurlingen en moet hij met veel minder man- en vuurkracht zien te overleven en ook nog de geheimen van het eiland en zijn mogelijke voorouder proberen te ontrafelen.

Prachtige graphics, een zeer gedetailleerde spelwereld zonder laadtijden en veel sensatie vormen de basis voor een unieke ervaring. Uncharted: Drake’s Fortune kan dan ook gezien worden als een combinatie van Prince of Persia, Indiana Jones, Pirates of the Caribbean en eigenlijk vrijwel alle andere games die vol spanning en avontuur zitten.

Meer weten over deze game? Check dan ook eens onze preview!

Uncharted: Drake’s Fortune staat gepland voor het einde van dit jaar en verschijnt voor de PlayStation 3.

 1.   
  gappower's avatar

  interesant,…

 2.   
  Cirdan's avatar

  da’s cool 8) trouwens gast hierboven:P ik dacht dat jou naam eerst gaypower was maar ff goed kijken bleek het gappower te zijn 😛

 3.   
  denjaap's avatar

  neen,geef mij maar die geile poes van een lara 😀 😉
  mss is deze ook wel goed

 4.   
  ps3 gek's avatar

  dit wordt echt een vet spel, ik kan niet wachten op de demo!:P

 5.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  ja da’s moi. 😀

 6.   
  PaNNa's avatar

  ps3 gek schreef, "dit wordt echt een vet spel, ik kan niet wachten op de demo!:P"

  Ik kan ook niet wachten 🙂