Tabula Rasa twee weken uitgesteld; nieuwe releasedatum 2 november

De MMORPG Tabula Rasa heeft zich nog niet heel veel laten zien, maar vandaag komt daar weer eens verandering in. Ontwikkelaar Destination Games is zeer hoopvol over dit ambitieuze project en de eerste reacties van enkele gelukkigen die al een proefsessie hebben gespeeld zijn erg lovend.

We zullen nog heel iets langer geduld moeten hebben totdat de game in de winkelrekken zal liggen, want vandaag is bekend gemaakt dat de game is uitgesteld om nog wat laatste tweaks door te voeren en de stabiliteit en balans van de game te verfijnen. Gelukkig blijft het uitstel beperkt tot twee weken, waardoor Tabula Rasa nu op 2 november zal verschijnen.

Tabula Rasa is een massively multiplayer online actiegame en plaatst je midden in een epische, intergalactische oorlog. De inzet van de oorlog is het mystieke Logos, bijzondere tekens die in een speciale combinatie spreuken vormen waarmee extreme krachten losgelaten kunnen worden. Aan de ene kant van de oorlog strijden de Bane, een alien ras dat de Logos wil gebruiken om andere beschavingen te onderdrukken. Aan de andere kant vechten de Allied Free Sentients (AFS) om de Logos veilig te stellen en de Bane te stoppen.

Als speler duik je midden in deze heftige oorlog als een soldaat van de AFS. Voorzien van diverse futuristische wapens, krachtige explosieven en de krachten van de Logos moet je de vijand zien te stoppen en het universum weer bevrijden. Gebruik je stealth, slimheid en andere skills om winnend uit de oorlog te komen. Strijd in Player versus Player-gevechten of voeg je bij een clan om in heftige clan wars uit te vechten en in je eentje punten voor jouw clan te verdienen.

Tabula Rasa zal op 2 november verschijnen voor de PC.

 1.   
  denjaap's avatar

  domme 👿

 2.   
  gappower's avatar

  zo te zien een mooi game.

 3.   
  Curver's avatar

  Ik heb een tijdje terug de beta gespeeld, wel leuk opzich :).

 4.   
  Rideo Mortem's avatar

  kheb tabula rasa laatst zien liggen bij media markt.. :S:S