Gamersnet.nl

Update: Crysis multiplayerbeta nu voor iedereen beschikbaar

Op de single player demo van Crysis moet je nog even wachten, maar de multiplayerbeta is nu wel voor iedereen beschikbaar. Nou ja, iedereen…Er is slechts een beperkt aantal keys – die nodig is om te kunnen spelen – beschikbaar. Snelle beslissers klikken dus direct hierheen.

In de demo kan je in het multiplayer-level Shore spelen, waarbij je deelneemt aan de Power Struggle modus. In deze modus kies je de kans van de VS of Noord-Korea en is het de bedoeling dat je elke basis in het gebied onder controle krijgt.

Update: Inmiddels blijken de keys op te zijn. Aanmelden kan dus helaas niet meer.

Crysis is een first person shooter van de makers van Far Cry. De game speelt zich voornamelijk in de tropen af, waar jij en je team het op zullen moeten nemen tegen een alien invasie en de Noord-Koreanen. Waar Far Cry een spel was waarin je in je eentje opereerde, heb je ditmaal een squad tot je beschikking en zal tactiek een veel grotere rol spelen. Daarnaast kun je je wapens en nanosuit helemaal customizen met onder andere nieuwe gadgets zoals speed, cloak, armor en strenght.

De game draait op de CryEngine 2 en levert adembenemend mooie beelden op. Crysis kent ongelooflijk veel details en laat daarnaast ook een realistische weergave van bewegende vegetatie en doorbrekende zonnestralen zien.

Crysis zal op 16 november uitgebracht worden voor de PC.