Gebruik de tijd in jouw voordeel in actievolle trailers TimeShift

TimeShift blijft toch wel een opmerkelijke game. Vorig jaar verschenen al diverse demo’s en de game leek zo goed als in de winkels te liggen, totdat Atari niet meer verder wilde met de game en uitgever Vivendi de touwtjes in handen kreeg. De game ging volledig op de schop, kreeg next-gen graphics, een verbeterd verhaal en ook de levels werden grondig aangepakt. De herboren shooter laat zich vandaag weer eens zien met twee actievolle trailers.

Het is niet de toekomst, maar het verleden dat zal veranderen in TimeShift. De wereld zoals we die kennen zal uit de geschiedenis gewist worden, alsof het nooit heeft bestaan. Zelfs ons eigen geheugen zal verdwijnen. Onze voorouders zullen nooit geboren worden en ons bestaan zal niets meer zijn dan een vage droom in een andere dimensie. Dit scenario lijkt onoverkomelijk te zijn. Toch is er hoop voor ons, voor onze kinderen en voor onze toekomst: die hoop ben jij! Het bestaan van de mensheid rust in jouw handen.

Het is het jaar 2025, jij bent de beroemde en pas gepensioneerde kolonel Michael Swift. Je hebt onlangs je dochtertje verloren bij een tragisch busongeluk. Depressief en wanhopig als je bent om aan de ellende te ontsnappen, ga je in op een aanbod van de regering. Jouw taak is het testen van twee high-tech uitvindingen, een Quantum Suit waarmee je de tijd kunt controleren en een tijdmachine genaamd Chronomicon. Voor een kort experiment word je naar het jaar 1900 gestuurd. Als je weer terug bent in 2025 blijkt dat de wereld ongekend veranderd is en dankzij jouw kennis over het werkelijke tijdsverloop, ben je ineens staatsvijand nummer één. Aan jou de taak om alles weer recht te zetten en uit te zoeken wie verantwoordelijk is voor al deze ellende. Verder zal TimeShift ook beschikken over een online multiplayer, waarin je met zestien andere gamers kunt strijden.

TimeShift zal rond 30 oktober verschijnen voor de PC en Xbox 360. De PS3-versie volgt in december.

 1.   
  Chielh's avatar

  bruut… 😆

 2.   
  TheDude's avatar

  Het ziet er wel ‘makkelijk’ uit, maar dit wordt volgens mij wel een hele brute shooter ja. Gewoon flink knallen! 8)

 3.   
  Neolite's avatar

  vooral dat met de tijdveranderingen is heel erg leuk 8)

 4.   
  Niekolaas's avatar

  Erg vet!!

 5.   
  FableFreaked's avatar

  echt bruut deze wil ik wel hebben 8)

 6.   
  firro's avatar

  LoL zo kan je niet meer dood gaan :P:P

 7.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  Ziet er goed uit 😀

 8.   
  gappower's avatar

  niks voor mij,

 9.   
  Silentpinda's avatar

  Hoezo Bruut lkkr knallen:D
  en ziet er goed uit!!! 😮 😀

 10.   
  JonsoN's avatar

  ziet er goed uit, , lijkt me wel leuk, , maar lijkt me tog ook wel weer eentonig worden op den duur.. maar afwachten, , want ik wil m zeker is proberen…