Kratos ruimt elke vijand uit de weg in trailers God of War: Chains of Olympus

God of War: Chains of Olympus wordt het eerste avontuur van Kratos op de handheld. Verwacht weer veel ouderwetse actie, combo’s, puzzels en een stevige lading Griekse mythologie. Eerder deze maand werd de releasedatum al bekend gemaakt, namelijk 4 maart 2008. Dit was toch wel een kleine tegenvaller voor ongeduldige fans, die wellicht nog steeds rekening hielden met een releasedatum ergens tegen het einde van dit jaar.

Vandaag krijgen we Kratos weer eens in actie te zijn in twee nieuwe trailers. In de eerste trailer krijgen we een uitgebreide walkthrough van de ontwikkelaar en de tweede trailer toont een boss-fight.

God of War: Chains of Olympus speelt zich enkele jaren voor het originele God of War af, in een periode waarin Kratos tien jaar lang trouwe dienst moet bewijzen aan de Gods of Olympus. Hij reist naar landen waar nog nooit eerder een sterveling is geweest. Terwijl de wereld in eeuwige duisternis is gehuld en de Goden machteloos toekijken, neemt Kratos het op tegen de meest gevreesde figuren uit de Griekse mythologie. Uiteindelijk wordt Kratos gedwongen om te kiezen tussen zijn persoonlijke verlossing of het redden van de historische wereld van een zekere vernietiging.

God of War: Chains of Olympus wordt op 4 maart 2008 uitgebracht voor de PSP.

  1.   
    TheDude's avatar

    Ziet er goed uit! Tijd voor een PSP volgend jaar wellicht… 😛

  2.   
    PaNNa's avatar

    De 2 trailers doen het niet :(.

  3.   
    FableFreaked's avatar

    wow echt bruut

  4.   
    wa@'s avatar

    Heb deel 1 en 2 Dit spel is echt tof.

  5.   
    denjaap's avatar

    geil 8)

  6.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    oooow die vlammen van dat zwaard. 😀

  7.   
    arie de beuker's avatar

    Dit ziet er dus echt heel goed uit 😛

  8.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    zeker. 😉

  9.   
    Silentpinda's avatar

    vet!! 😮

  10.   
    gappower's avatar

    vet game