SCEA: deze maand nog headset-loze versie WarHawk

WarHawk is toch wel een echte strategische knaller geworden op de PlayStation 3, want met enorme maps waarin je met maximaal 32 andere gamers kunt strijden biedt WarHawk je een uitgebreide multiplayer ervaring. Voorzien van prachtige graphics en een sterke physics-engine is WarHawk tevens een lust voor het oog en getuige onze review heeft de game een zeer sterke indruk achter gelaten.

Tot dusver konden PS3-bezitters WarHawk via het PlayStation Network downloaden of de game in de winkel kopen, voorzien van een bluetooth headset. Een woordvoerder van Sony Computer Entertainment America (SCEA) heeft echter laten weten dat Sony later deze maand nog een gewone Blu-ray versie van de game zal uitbrengen, zonder headset. Deze versie zal in Amerika voor 39,99 dollar verkocht worden, wat gelijk is aan de prijs van de download versie. Er werd niet gesproken over een headset-loze versie voor Europa, maar we verwachten hier binnenkort nog meer over te horen.

WarHawk draait om massale multiplayer gevechten, zoals we dat kennen van Battlefield. WarHawk is echter veel meer een arcade-game, waarbij je onder meer power-ups kunt verzamelen. Stap in je hypermoderne WarHawk om vanuit de lucht aan te vallen, gebruik de diverse grondvoertuigen of bestook je vijand gewoon te voet. Aan jou de keus hoe je de strategische strijd gaat uitvechten. Daarnaast is het ook mogelijk om pure dog-fights in de lucht uit te vechten met ‘WarHawk-only’ maps. Bereid je voor op snelle, heftige actie in diverse uitgestrekte maps.

Meer weten over WarHawk? Check dan ook eens onze review!

WarHawk is inmiddels verschenen voor de PlayStation 3.

  1.   
    TheDude's avatar

    Als ze hier de winkelversie ook gewoon 30 euri maken zonder headset zal dat niet verkeerd zijn. Topgame! 🙂

  2.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    fucking vet joh. 8)

  3.   
    gappower's avatar

    zo te zien een goed game!