Voorverkoop Gameplay 07 begonnen

De voorverkoop van de Gameplay 07 is begonnen. Dit grootste gamesevenement van de Benelux zal dit jaar gehouden worden op 23, 24 en 25 november en zal weer plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht. Een groot verschil met vorig jaar is dat de Gameplay 07 nu prominent aanwezig zal zijn op de beursvloer. In plaats van alleen maar in hal 12, zal het evenement zich nu verspreiden over twee hallen, namelijk hal 7 en 8 die meteen bij de hoofdingang van de Jaarbeurs liggen.

Alle grote titels en namen zullen anwezig zijn op de Gameplay 07. Verwacht onder andere Halo 3, Assasins Creed, Super Mario Galaxy, Crysis, Gears of War, Ratchet & Clank Future, Call of Duty 4, Need for Speed ProStreet, Mass Effect, Army of Two, Uncharted: Drake’s Fortune, FIFA 2008, Haze, Tony Hawk Proving Ground, Guitar Hero III, maar natuurlijk zullen er ook veel nieuwtjes te scoren zijn en worden er aankondigingen gedaan en zullen de liefhebbers van babes en goodies ook weer ruimschoots aan hun trekken kunnen komen. Natuurlijk zullen ook weer de tradionele Game Awards uitgereikt worden.

De voorverkoop is inmiddels begonnen en verloopt via Free Record Shop, Ticketbox en de site van de Gameplay 07. Een dagkaart voor de vrijdag, zaterdag of zondag kost € 15 en de weekendkaart voor zaterdag & zondag € 24,50. De openingstijden van de beurs zijn op vrijdag van 12:00 tot 19:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur

  1.   
    Devin360eu's avatar

    En ik Ga er Heen πŸ˜€

  2.   
    Fawaka-W's avatar

    vorig jaar vond ik het vies tegenvallen. nee ik ga niet meer.

  3.   
    NL Godfather's avatar

    ik ga denk ook niet πŸ™„

  4.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    lijkt me wel leuk. πŸ™‚

  5.   
    GraveDevil's avatar

    15 euro.. is het proberen waard πŸ˜€

  6.   
    Geniaal's avatar

    wieriemaster schreef, "vorig jaar vond ik het vies tegenvallen. nee ik ga niet meer."

    vond het wel meevallen, alleen die fucking lange rijen bij ps3 enzo, maar hing lekker sfeertje.
    Dit jaar ga ik wss niet :*(

    Edit: Crysis, Gears of War, Ratchet & Clank Future, Call of Duty 4, Crysis,

    πŸ˜›
    EditEdit: snel weghalen he xD (6)

  7.   
    denjaap's avatar

    ga ik naar toe ^^

  8.   
    Silentpinda's avatar

    ik ga er lkker heeen πŸ˜† 8)