Gamersnet.nl

Gerucht: Xbox 360 Core heeft vanaf oktober ook een HDMI port

Er gaan geruchten dat Microsoft vanaf eind volgende maand een nieuw type model Xbox 360 van de ‘Core’-editie zal gaan verkopen. Het gaat om een vernieuwde versie die onder andere een HDMI port zal bevatten. Verder zal er een 256 MB memory card, een draadloze controller en een disc met games van Xbox Live in het pakket zitten. Welke games vraag je? Nou, het zal dan gaan om Pac-man, Uno, Feeding Frenzy, Luxor 2 en Boom-Boom Rocket.

Eind oktober zal het pakket waarschijnlijk te koop zijn, tegen de Amerikaanse prijs van een kleine 280 dollar. Dit zal voor ons Europeanen betekenen dat we zo’n 280 euro neer zullen moeten leggen voor het nieuwe Core systeem. Als het gerucht waar blijkt te zijn zal het systeem ontwijfeld voor de Kerst te koop zijn. Microsoft reageerde nuchter: “We cannot comment on rumour and speculation.”

Opvallend nieuws weer over de Xbox, aangezien er onlangs ook al informatie uitlekte over een bundel in combinatie met de Xbox 360 ‘Premium’ en ‘Elite’ voor de aankomende Kerst.