Website Condemned 2: Bloodshot gelanceerd door SEGA

SEGA heeft de officiele website van de griezelgame Condemned 2: Bloodshot gelanceerd. Op deze zogenaamde splashpagina kun je je onder andere registreren om updates en berichten te ontvangen van deze game. De site kun je hier bezoeken en zal de komende maanden uitgebreid worden.

In Condemned 2: Bloodshot speel je wederom de rol van Ethan Thomas, een voormalig medewerker van de Serial Crimes Unit. Als blijkt dat je partner vermist is, word je weer aangenomen. Tijdens de gevechten zal je kunnen beschikken over diverse vuurwapens, maar ook melee-gevechten zijn weer van de partij. Daarnaast zal er een nieuw systeem van defensieve en offensieve combo’s ontwikkeld worden.

Om het mysterie van Condemned 2: Bloodshot op te lossen, krijg je een geheel vernieuwde set met forensische tools tot je beschikking. De gebeurtenissen uit het verleden hebben van Ethan een gebroken man gemaakt. Hij moet vechten tegen zijn verleden en kan daarbij elk element uit zijn directe omgeving gebruiken om te overleven. Verder zal de game ook weer een uitgebreide online multiplayer krijgen, waarvan Sega heeft gezegd dat de Deathmatch modus de meest brute close-combat ervaring uit het FPS-genre zal worden.

Condemned 2: Bloodshot zal begin 2008 uitgebracht worden voor de PS3 en Xbox 360.

 1.   
  MauriceV's avatar

  Het is goed dat ie word uitgebreid 馃檪

 2.   
  gamer07nl's avatar

  Kreeg bijna epilepsie van dat ene beeld dat flikkerde. maar lijkt me echt een goede horror adventure

 3.   
  Devin360eu's avatar

  Condemned was Wel een Leuke Game

 4.   
  nielz's avatar

  hmm niks voor mij

 5.   
  gappower's avatar

  mauricejuhhh schreef, "Het is goed dat ie word uitgebreid 馃檪 "

  idd 8)

 6.   
  Pieter Kontekrabber's avatar

  condemned is constant hetzelfde overigens is het ook best een eng spel in het begin daarna went het

 7.   
  JonsoN's avatar

  ieder zijn eigen mening he,. , ik vin het spel wel vet 馃榾 graphx zijn NU nog mooi, , gameplay is ook goed, , en alles wat daar om heen ligt……. is 贸贸k super 馃榾

 8.   
  PaNNa's avatar

  Dit nieuws had ik over het hoofd gezien.
  Maar deze game MOET ik zeker hebben :).
  *zet alvast geld aan de kant*