Online knallen en sneaken met nieuwe trailers Metal Gear Online

Vandaag hebben we maarliefst drie nieuwe trailers van Metal Gear Online, de multiplayer spin-off van de Metal Gear franchise, voor jullie. Zestien spelers kunnen het in de online game tegen elkaar opnemen en de gebruikelijke stealth tactieken van Snake toepassen. Metal Gear Online zal samen met Metal Gear Solid 4 over de toonbank gaan; een prijs of precieze releasedate is nog onbekend.

Metal Gear Solid maakt met dit vierde deel de overstap naar de volgende generatie consoles en ook naar de toekomst. Dit vierde deel speelt zich niet in de jaren ’60 af, maar na de gebeurtenissen van het tweede deel, Sons of Liberty. Solid Snake is inmiddels ook weer een dagje ouder geworden en compleet met grijze haren, snor en bionisch oog vecht hij in deze futuristische oorlog.

Waar de eerste twee delen zich vooral in gebouwencomplexen afspeelden en het derde deel zich situeerde in de jungle, vindt Guns of the Patriots merendeels plaats in een verwoeste stad. Muren zijn kapotgeslagen door de artillerie, gebouwen liggen half afgebrokkeld op straat en overal lopen soldaten en mechs rond. Verder is het geen Snake in z’n eentje tegen de rest meer, maar zit hij gevangen in een oorlog tussen twee fronten. Hij heeft meer vrijheid in deze grote, verwoeste stad en kan dus ook meer van de omgeving gebruik gaan maken.

De trailers zijn respectievelijk hier, hier en hier in HD kwaliteit te bewonderen.

Metal Gear Solid 4 zal medio maart 2008 verschijnen voor de PlayStation 3.

 1.   
  nielz's avatar

  vet (y)

 2.   
  Pieter Kontekrabber's avatar

  aiTTT ik ga nu kijken

  ik ga het spel zoiezo kopen maar het online gedeelte heeft me nog niet helemaal overtuigd altans de filmpjes niet

 3.   
  arie de beuker's avatar

  Mijn favoriete game serie!

 4.   
  Niekolaas's avatar

  me 2 net als splinter cell