Warhammer 40,000: Dawn of War krijgt nieuwe expansion

Vandaag heeft THQ bekend gemaakt dat er een nieuwe uitbreiding voor de Real Time Strategy game Warhammer 40,000: Dawn of War aan zit te komen. De stand-alone expansion draagt de titel Warhammer 40,000: Dawn of War – Soulstorm, en is de derde uitbreiding in de serie. Soulstorm moet ergens in de komende lente verschijnen voor de PC.

De expansion zal een nieuwe campaign en twee nieuwe rassen bevatten. Er is bevestigd dat één daarvan de Dark Eldar zal zijn. Daarnaast zullen bestaande rassen worden uitgebreid met nieuwe eenheden, en zullen ook air units hun intrede doen. Tenslotte zal een medaille systeem worden toegevoegd aan de multiplayer mode.

In de Real Time Strategy game Warhammer 40k: Dawn of War barst de strijd los tussen verscheidene Warhammer rassen. Naast een uitgebreide singleplayer campaign op planeten hier ver vandaan, bevat de RTS ook een multiplayer mode. Inmiddels zijn er al twee expansions voor de game verschenen, en ook een derde zit eraan te komen. Deze nieuwste stand-alone uitbreiding heet Warhammer 40,000: Dawn of War – Soulstorm, en zal een nieuwe campaign, twee nieuwe rassen en nieuwe mogelijkheden voor bestaande units bevatten.

Warhammer 40,000: Dawn of War – Soulstorm moet ergens in de komende lente verschijnen voor de PC.

  1.   
    nielz's avatar

    beterz

  2.   
    Rock-in's avatar

    Zijn trouwens alle delen met elkaar te combineren ? 😳

  3.   
    WoKingNL's avatar

    ja en ik heb ze allemaal tot nu toe 😉 ,
    beter een nieuwe ik had het vorige week al gelezen maar toen zeiden ze maar 1 nieuw volk gellukkig worden het er 2 😀

  4.   
    lord ian's avatar

    moet….kopen… 😮