Gamersnet.nl

Prijsvraagwinnaars: Halo 3 faceplate


In samenwerking met Microsoft gaf GamersNet vijf faceplates van Halo 3 weg. Wij weisten hoe gewild deze goodies waren en daarom moesten jullie er wel wat voor doen! We hebben een aardig aantal orginele Xbox 360 faceplates ontvangen, maar er kunnen natuurlijk maar vijf winnaars met de prijzen weglopen.

Elegost2e a.k.a. Nick Heemskerk trapte af met het volgende ontwerp, en ontvangt binnenkort een Halo 3-faceplate in zijn brievenbus;

Alan Be a.k.a. Alain Hoeckx liet ons zien dat er zeker Photoshop-talent te vinden was in België. Daarom mogen ook de postbodes van onze zuiderburen een Halo 3-faceplate gaan afleveren.

Mooie vrouwen zijn natuurlijk altijd welkom en daarom moet cnribbens a.k.a. Christiaan Ribbens gedacht hebben; daar ga ik wat mee doen! Goed gedacht en gefeliciteerd!

Met deze faceplate wilde Deathforce a.k.a. Jorren Aerts laten zien dat het niet alleen Photoshop is wat de klok slaat, ook met Paint zijn hele mooie dingen te realiseren. Maar Jorren, klik je de faceplate die je ontvangt wel goed op je Xbox 360 en niet in spiegelbeeld zoals je ontwerp?

Tot slot hebben we nog een hele frisse en fruitige faceplate voor jullie, die een en al flower power uitstraalt. Let ook goed op de mooie Ring of Light. Koen a.k.a. Koen van Susteren krijgt ook zo’n mooie Halo 3-faceplate toegestuurd.

Prijsvraagwinnaars gefeliciteerd! Voor degenen die niet in de prijzen zijn gevallen, jullie kunnen het natuurlijk altijd nog proberen in onze andere Halo 3-prijsvraag.