Crash of the Titans demo op Xbox Live verschenen

De te gekke Crash Bandicoot maakt zich op voor een nieuw avontuur met Crash of the Titans. Hierbij is het vooral een bijzonder gegeven dat Crash zijn debuut zal maken op de Wii. Om alvast even de sfeer te proeven van deze nieuwe Crash-game, is er zojuist een demo van ongeveer 530MB op Xbox Live geplaatst.

Roep de Titanen! De gemene Neo Cortex heeft de wezens op het eiland waar Crash woont veranderd in verschrikkelijke mutanten. Gelukkig is daar altijd nog Crash met zijn volledig nieuwe arsenaal aan combat moves. Crash kan de monsters kapen en de controle krijgen over hun ongekende krachten. En dit alles is ook nog eens te spelen in een chaotische co-op modus. Actie dus!

Crash of the Titans verschijnt eind 2007 voor de Xbox 360, Wii, PlayStation 2, Nintendo DS en PlayStation Portable.

 1.   
  Ariose's avatar

  Vroeger kon ik mezelf altijd erg goed vermaken met Crash Titels. Ben benieuwd of deze nog een beetje goed is ๐Ÿ™‚

 2.   
  Carmen07's avatar

  Op de eerste Playstation ooit een Crash-game gespeeld, dat was best grappig. Eens kijken hoe de next-gen Crash is. ๐Ÿ˜€

 3.   
  Ariose's avatar

  Net ff de demo gespeelt. En ik vond er niks aan. Verschrikkelijke Nederlandse tekst. Oude Crash sfeer totaal weg. Levels zijn saai. Jammer dat de game niet meer door Mad Dog is ontwikkeld ๐Ÿ™„

 4.   
  Mrn.'s avatar

  Ariose schreef, "Net ff de demo gespeelt. En ik vond er niks aan. Verschrikkelijke Nederlandse tekst. Oude Crash sfeer totaal weg. Levels zijn saai. Jammer dat de game niet meer door Mad Dog is ontwikkeld ๐Ÿ™„ "

  Wie ontwikkelt het nu dan ๐Ÿ™ ?

 5.   
  gamer07nl's avatar

  DIT lijkt me echt een leuke titel. Dit wordt dan denk de eerste Platform Title op de XBox360.

 6.   
  Ariose's avatar

  @Marintje

  door Radical Entertainment als ik het goed heb.

 7.   
  Tom's avatar

  Oei, ik heb nooit gehouden van Crash-games. Is het niet zo dat de eerste Crash game ooit mee wilde liften op het Super Mario 64 treintje? Beetje arcade, gebroken 3D en vrolijke kleurtjes en characters?