Mercenaries 2 uitgesteld: het hoe en waarom

Uitgever Electronic Arts had het al toegegeven en nu heeft ook ontwikkelaar Pandemic het bevestigd: Mercenaries 2: World in Flames is uitgesteld tot 2008. De ontwikkelaar kon gelukkig iets specifieker zijn dan dat: de game is uitgesteld tot het eerste kwartaal van het aankomende jaar.

Ook is nu de reden van het uitstel bekend: de ontwikkelaar wil de extra tijd gebruiken om de game te perfectioneren, omdat ‘fans van Mercenaries dat verdienen’. Daarom is het team zelfs bereid de game niet in het lucratieve feestdagenseizoen uit te geven. Pandemic benadrukt verder dat er geen nieuwe features gemaakt worden in deze extra tijd en dat het ontwikkelen voor meerdere platformen geen reden is en er ook niet onder lijdt.

Mercenaries 2: World in Flames is een explosieve, open-world actiegame, waarbij je als speler in een door de oorlog verscheurde wereld terecht komt. Een tiran met een grote honger naar macht is onrust aan het zaaien in Venezuela en heeft zijn pijlen gericht op de olievoorraad in dat land. Dit leidt tot een invasie die het land zal veranderen in een ongekend strijdveld. De game voorziet je van de meest geavanceerde en tevens meest gevaarlijke technologie, van blitse sportauto’s tot satelliet-gestuurde mini-nukes. Tanks, APC’s, boten, luxe voortuigen: noem het en je kunt het krijgen in de game. En heb je er geen geld voor? Dan zijn er altijd nog wat andere manier om je spullen te ‘krijgen’. Hierbij zal het vooral draaien om de regel: als je iets ziet: koop het, steel het, of knal het eens flink overhoop!

Check ook onze knallende preview!

Mercenaries 2: World in Flames wordt in het eerste kwartaaal van 2008 uitgebracht voor de PlayStation 3, PlayStation 2, Xbox 360 en PC.

 1.   
  blackzion's avatar

  ik denk dat dit officieel ‘de maand van de uitstellingen van games’ mag genoemd worden ๐Ÿ˜ฅ

 2.   
  Cyart's avatar

  idd ๐Ÿ™

 3.   
  Wesseltje1's avatar

  blackzion schreef, "ik denk dat dit officieel ‘de maand van de uitstellingen van games’ mag genoemd worden ๐Ÿ˜ฅ "

  Haha, ik wou net zeggen..

 4.   
  MauriceV's avatar

  de reden is in elk geval goed ๐Ÿ™‚

 5.   
  SjaakSnel's avatar

  Wat een uitstel dit weekend:(

 6.   
  claafie's avatar

  jmr ๐Ÿ™

 7.   
  JonsoN's avatar

  blackzion schreef, "ik denk dat dit officieel ‘de maand van de uitstellingen van games’ mag genoemd worden ๐Ÿ˜ฅ "

  Dat komt waarschijnlijk omdat de concurrentie te hoog is… ๐Ÿ™‚ ???