Beta Call of Duty 4: Modern Warfare stopt 30 september; level cap omhoog

Infinity Ward werkt momenteel hard aan het nieuwste avontuur uit de Call of Duty-serie, Call of Duty 4: Modern Warfare. Nadat deel 3 de PC had overgeslagen, zal deze volgende game wel gewoon voor de PC verschijnen, wat door veel fans zeer gewaardeerd wordt.

De ontwikkelaar heeft laten weten dat de, overigens zeer succesvolle, multiplayer beta op 30 september zal stoppen. Twee dagen voor het einde van de beta zal de level cap, die momenteel op 16 staat, worden verhoogd tot 25.

Call of Duty 4: Modern Warfare speelt zich af in het heden, waar je mag strijden in uiteenlopende gebieden als het Midden-Oosten, Oost-Europa, de Noord-Atlantische Oceaan en Londen. De terrorist Zakhaev is de leider van Four Horsemen of the Apocalypse, vier machtige terroristen die Rusland terug willen brengen naar de tijden van hun volksheld Stalin. Als gevolg hier van ontstaat er een grootschalige burgeroorlog.

De Amerikanen starten hun tegenacties, maar ze worden door Zakhaev richting het Midden-Oosten gelokt. De Britse SAS doorziet de plannen van Zakhaev en ze informeren de Amerikanen direct. Zodoende vecht je met zowel de Britten als de Amerikanen tegen deze gevaarlijke terrorist.

Wil je meer weten over Call of Duty 4: Modern Warfare? Check dan onze beta-preview!

Call of Duty 4: Modern Warfrare verschijnt op 5 november voor de PC, PS3, Xbox 360.

 1.   
  N360Gamer's avatar

  Komt er nog een publieke beta?? Het boeit me nu even meer wanneer de beta begint dan wanneer hij stopt ๐Ÿ™„

 2.   
  Menno Schellekens's avatar

  aaahhh… ik spring er weer in 8)

 3.   
  GottenEXent's avatar

  Hij lijkt mij wel leuk ๐Ÿ™„ ๐Ÿ™„
  Maar ik vind het niks voor call of duty

 4.   
  denjaap's avatar

  ๐Ÿ˜› leuk