Crysis singleplayer demo verschoven naar 26 oktober

De gifbeker moet vandaag echt helemaal leeg, want na het vervelende bericht van het uitstel van Brothers in Arms: Hell’s Highway, is er ook vanuit het Crysis-kamp minder leuk nieuws te melden.

Voor de enorme groep fans was het aftellen voor de singleplayer demo al begonnen, maar inmiddels is bekend gemaakt dat de demo doorgeschoven is naar 26 oktober, ruim een maand later dan tot dusver gepland was. Crytek heeft laten weten dat ze, als goedmakertje voor de extra wachttijd, de demo straks zal voorzien van de veelbelovende sandbox editor.

Crysis is een first person shooter van de makers van Far Cry. De game speelt zich voornamelijk in de tropen af, waar jij en je team het op zullen moeten nemen tegen een alien invasie en de Noord-Koreanen. Waar Far Cry een spel was waarin je in je eentje opereerde, heb je ditmaal een squad tot je beschikking en zal tactiek een veel grotere rol spelen. Daarnaast kun je je wapens en nanosuit helemaal customizen met onder andere nieuwe gadgets zoals speed, cloak, armor en strenght.

De game draait op de CryEngine 2 en levert adembenemend mooie beelden op. Crysis kent ongelooflijk veel details en laat daarnaast ook een realistische weergave van bewegende vegetatie en doorbrekende zonnestralen zien.

Crysis zal op 16 november uitgebracht worden voor de PC.

 1.   
  TheDude's avatar

  ๐Ÿ˜ฅ Hier keek ik echt al naar uit…. Zelfs demo’s worden uitgesteld tegenwoordig, waar gaat het heen met de wereld… ๐Ÿ˜‰

 2.   
  LXZ-76's avatar

  LOL XD

 3.   
  Aquila's avatar

  ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ

 4.   
  Wesseltje1's avatar

  Ik had het gisteren al gelezen. ๐Ÿ™

 5.   
  Noudje's avatar

  wat kan je met een sandbox editor doen?

 6.   
  ChielB's avatar

  Dat is om zelf levels te kunnen maken, vooral interessant dus voor groepen uit de modding community die daar veel tijd in steken.

 7.   
  PaNNa's avatar

  Erg! Waar de mens naar uitkijkt wordt verschoven.

 8.   
  R.andom H.ero's avatar

  Tja, daar zit je dan met je gloednieuwe PC die je voor Crysis hebt gekocht per se voor 26 september en dan komt hij pas volgende maand uit. Komt door de vele glitches en bugs die de BETA heeft.

  http://i7.tinypic.com/4q6jevp.jpg

 9.   
  ChielB's avatar

  Het zal inderdaad waarschijnlijk vanwege optimalisatie zijn, maar het betreft een singleplayer demo, dus toch weer een groot verschil met de beta.

 10.   
  R.andom H.ero's avatar

  ChielB schreef, "Het zal inderdaad waarschijnlijk vanwege optimalisatie zijn, maar het betreft een singleplayer demo, dus toch weer een groot verschil met de beta."

  Niet echt. SP en MP worden op dezelfde manier gecodeerd qua levels. De screen is een plaatje uit de MP maar qua codering is een muur uit de MP hetzelfde als een muur uit de SP, zelfde met andere static objects. Gewoon rustig afwachten 8)

 11.   
  ChielB's avatar

  De impact in een beta-level is door de massale aanwezigheid van spelers wel een stuk forser, maar inderdaad…rustig afwachten maar. Hoe lastig dat ook is… ๐Ÿ˜‰

 12.   
  Cyart's avatar

  nou ga ik me helemaal vervelen ๐Ÿ˜ฅ ,na 25 september had nog iets te doen maar nu weet ik niet wat ik moet doen tot november ๐Ÿ˜•

 13.   
  Neolite's avatar

  AAAARRRGGGHH, nee het kan niet waar zijn, nee ik geloof het niet, Demo crysis uitgesteld Waarom ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ

 14.   
  R.andom H.ero's avatar

  neolite schreef, "AAAARRRGGGHH, nee het kan niet waar zijn, nee ik geloof het niet, Demo crysis uitgesteld Waarom ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ "

  Dat kon je lezen in het nieuwsbericht maar sinds 9 van de 10 mensen niet verder kijken dan de titel..

 15.   
  Carmen07's avatar

  Ah zonde…hier keek ik echt al naar uit. Een maand leegte nu…. ๐Ÿ˜›

 16.   
  firro's avatar

  hahaha triest XD

 17.   
  SjaakSnel's avatar

  Jammer. MAar als de demo niet af is dan moet je toch wat.

 18.   
  denjaap's avatar

  ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ™ ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ˜ฅ why ?

 19.   
  Chielh's avatar

  helaas, nog maar een maandje wachten dan. kan er ook wel bij, hoor aangezien er een heleboel mensen al heel lang naar deze game uitkijken, en voor je het weet is t alweer oktober…

 20.   
  TheDude's avatar

  firro schreef, "hahaha triest XD"

  Zijn toch Turken die dit maken, of hou je dat nu liever geheim bij zo’n positief bericht?
  ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜‰

 21.   
  cnribbens's avatar

  Wederom balen ๐Ÿ˜ฅ

 22.   
  Chielh's avatar

  TheDude schreef, "

  ”firro” schreef, "hahaha triest XD"

  Zijn toch Turken die dit maken, of hou je dat nu liever geheim bij zo’n positief bericht?
  ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜‰ "

  lol

 23.   
  blackzion's avatar

  ๐Ÿ˜ฅ nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo had men bankrekening al geplunderd voor deze (bij wijze van spreken :p) en nu word hij uitgesteld ๐Ÿ™

 24.   
  Design's avatar

  blackzion schreef, " ๐Ÿ˜ฅ nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo had men bankrekening al geplunderd voor deze (bij wijze van spreken :p) en nu word hij uitgesteld :("

  De game zelf wordt niet uitgesteld, enkel de demo. Ik neem aan dat je voor de demo niet moet betalen?

 25.   
  bubelss's avatar

  G*DVERD*MM* K*T dat is niet eerlijk ๐Ÿ˜ฅ gewoon omdat er te veel fouten in zitten moeten ze hem helemaal verplaatse voor een fucking maand :S naja dat word weer wachten

 26.   
  JonsoN's avatar

  had iedereen tog kunnen weten dat zoiets toch wel verschuift, dat is namelijk meestal het geval bij games die hoge verwachtingen hebben,,, was ook zo met half-life2 als voorbeeld.. mja dit is idd wel balen, word denk ik een van de beste games die ik ooit gespeeld heb.. ๐Ÿ™‚

 27.   
  denjaap's avatar

  damn ๐Ÿ™

 28.   
  NcPeru's avatar

  Laat maar komen die Demo, ik ben klaar!!! ๐Ÿ˜€