Vlijmscherpe messen in actie in nieuwe trailer Dark Sector

Dark Sector is een van de vele games van dit moment waar veel van verwacht wordt. Helaas kregen fans van deze stevige actiegame al een paar keer minder goed nieuws te verwerken, want eind 2006 werd bekend gemaakt dat de PC-versie geschrapt was en tijdens de Games Convention in Leipzig was al aangekondigd dat de game pas op 22 januari 2008 het levenslicht zal zien.

Tijdens de Tokyo Game Show had men verder geen nieuws te melden over deze game, maar wel kregen we een nieuwe trailer te zien.

Dark Sector speelt zich af rond een wereld die totaal vernietigd is. De mensen die de vernietiging ontkomen zijn, en dus nog in leven zijn, gaan samen met zwaarbewapende mannen op zoek naar levensresten en overlevingsproducten. De man die verantwoordelijk is voor de vernietiging, is gezocht door de regering en de regering doet er dan ook alles aan om de man te pakken te krijgen, ook met “vindersloon”. Dit alles in de hoop dat iedereen zich in samenhorigheid tegen deze persoon zal keren. Je speelt de rol van Hayden Tenno, een eersteklas geheim agent die alle orde weer moet herstellen en de verantwoordelijke persoon moet zien te grijpen. Dankzij de enorme hoeveelheid technische snufjes waarover Hayden kan beschikken, heb je speciale mogelijkheden om als een ware kameleon je aan de omgeving aan te passen.

Dark Sector zal op 22 januari 2008 verschijnen op Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  games-are-things-in-live's avatar

  Lijkt me echt een onwijs coole game.
  De graphics zagen er goed uit.
  Is a most have.
  ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ™„ ๐Ÿ™„ ๐Ÿ™„ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 2.   
  PaNNa's avatar

  Zeer vlijmscherp, ik wil wel meer zien.

 3.   
  Cyart's avatar

  tja… apart

 4.   
  SjaakSnel's avatar

  Toch niet mijn game:)

 5.   
  Rock-in's avatar

  kikke, alleen komt dat wapen uit het spel : Indiana Jones The Emperor’s Tomb .