Guitar Hero III CD met 3 liedjes voor de game erbij

Nadat je Guitar Hero III gekocht hebt en tot in de kleine uurtjes hebt gespeeld is er natuurlijk maar één ding wat je wilt: alle muziek nog een keer kopen op CD! Dat kan nu: de mannen bij RedOctane en Activision leggen in Amerika op 28 oktober de soundtrack in de CD rekken.

Als je 360 gamer bent krijg je daar nog wat leuks bij: bij elke CD zit een code die je op Xbox Live in kan voeren om drie tracks te ontgrendelen:

  AFI – Carcinogen Crush
  Flyleaf – Tina
  Marilyn Manson – Putting Holes in Happiness (Nick Zinner Remix)

Daarnaast is Kool Thing van Sonic Youth op de tracklist van de CD verschenen, dus verwacht die ook in de game te vinden.

Noch de CD noch de dowloadable content is aangekondigd voor Europa.

Neversoft speelt met Guitar Hero III op safe en laat de basis onveranderd: er schuiven nog altijd gekleurde noten op je af en jij moet de juiste snaar op het juiste moment aanslaan. De belangrijkste toevoegingen aan dit deel zijn de beroemde gitarisen die hoofdbazen vormen, de Battle mode en de mogelijkheid om online te rocken: samen met een vriend of tegen elkaar in een duel. Hierin speel tegen elkaar en als je bepaalde secties foutloos speelt krijg je power-ups die je kan gebruiken om het de ander extra moeilijk te maken. Al met al lijkt Neversoft zijn zaakjes met Guitar Hero III voor elkaar te hebben.

Guitar Hero III: Legends of Rock ligt vanaf 28 oktober in de schappen voor de PS2, PS3, Wii, Xbox 360, de PC en de Mac. De DS-versie zal iets later verschijnen.

 1.   
  Vinstaro's avatar

  Dat is nou echt weer vet van redoctane weer en goed idee maar 3 liedjes is wel een beetje weinigtoch?

 2.   
  Ruudjee's avatar

  Haha slim marketingtrucje!

 3.   
  GottenEXent's avatar

  ik heb guitar hero 2 en die vind ik leuk en dan zou guitar hero 3 nog leuker zijn. 😆 😆