WTCC game RACE 07 krijgt een gouden kleurtje

De arcade racer RACE 07 – Official WTCC Game heeft de gouden status bereikt. Dat betekent dat het niet lang meer duurt voordat de game gaat verschijnen, namelijk op 12 oktober. Je kunt hier de officiële site bekijken.

RACE 07 – The Official WTCC Game geeft je de mogelijkheid het hele seizoen 2007 na te spelen, inclusief alle auto’s en banen. Nieuw in de serie zijn de Formula-auto’s, waaronder de Formula 3000, Formula BMW en de Radical-auto’s SR3 en SR4. Deze auto’s zijn allemaal voorzien van een schademodel dat hun relatieve fragiliteit natuurgetrouw weergeeft. Verder vind je in RACE 07 nieuwe banen, waaronder nieuwe banen in steden, alternatieve opbouw van racebanen en de mogelijkheid ze in omgekeerde richting te rijden.

RACE 07 komt op 12 oktober uit voor PC. Bekijk hier de demo van deze game.

  1.   
    patrick123's avatar

    dit is niks aan

  2.   
    Oktpor's avatar

    Dan ga ik reageren met , dit is een erg goede game als je dit soort games leuk vindt . Dit is een simulatie racegame en is niet te spelen zonder een GOED race stuur . Met een toetsenbord of wat je ook anders zou kunnen gebruiken is eigenlijk niet de bedoeling . RACE07 is de tweede telg van SIMBIM in dit genre want hiervoor was er RACE , maar er bestaan ook nog GTR 1 en 2 en dan nog de GT legends . De eerste RACE- WTCC werd niet heel erg goed ontvangen maar RACE07 zeker wel . Ik heb me in ieder geval al wat uurtjes mee vermaakt . Helaas na het uitkomen van GTR zijn andere race spellen niet meer voor mij weggelegd want SIMBIM de makers van deze simulatie spellen heeft hetv te goed gemaakt zodat andere games zoals de DTM serie arcade aanvoelt . De graphics zijn niet de mooiste, maar dat komt omdat er veel rekenkracht gevraagd vanwege het simulatie aspect . En als patrick123 er niks aan vindt kan dat natuurlijk maar erg korte zin was het wel . Heb je wel een goed stuur?

  3.   
    Scuderia's avatar

    ”patrick123″ schreef, "dit is niks aan
    "

    Argumeten? Ik heb een heken aan antwoorden zoals jij nu doet nogal erg triest om alleen dat te zeggen. Voeg er ook eens argumeten toe 😕 .

  4.   
    Remmie!'s avatar

    Oktpor schreef, "Dan ga ik reageren met , dit is een erg goede game als je dit soort games leuk vindt . Dit is een simulatie racegame en is niet te spelen zonder een GOED race stuur . Met een toetsenbord of wat je ook anders zou kunnen gebruiken is eigenlijk niet de bedoeling . RACE07 is de tweede telg van SIMBIM in dit genre want hiervoor was er RACE , maar er bestaan ook nog GTR 1 en 2 en dan nog de GT legends . De eerste RACE- WTCC werd niet heel erg goed ontvangen maar RACE07 zeker wel . Ik heb me in ieder geval al wat uurtjes mee vermaakt . Helaas na het uitkomen van GTR zijn andere race spellen niet meer voor mij weggelegd want SIMBIM de makers van deze simulatie spellen heeft hetv te goed gemaakt zodat andere games zoals de DTM serie arcade aanvoelt . De graphics zijn niet de mooiste, maar dat komt omdat er veel rekenkracht gevraagd vanwege het simulatie aspect . En als patrick123 er niks aan vindt kan dat natuurlijk maar erg korte zin was het wel . Heb je wel een goed stuur?"

    lol volgesmij is die nu bang voor je 😉

  5.   
    kimroggie's avatar

    zou je denken?