Maak je troepen gereed voor de trailer van Supreme Commander: Forged Alliance

Zaten de RTS fans onder ons al redelijk goed de afgelopen maanden, krijgen ze het nog beter aankomende november. De ontwikkelaar van Supreme Commander, Gas Powered Games, is namelijk al enige tijd bezig met een vervolg op haar strategy game van afgelopen februari. Het vervolg heet Supreme Commander: Forged Alliance en is een standalone titel, maar doet zich meer voor als een expansion.

Verwacht meer dan honderd nieuwe units, een nieuwe factie en een gloednieuwe singleplayer campaign. Er staat ons dus nog genoeg te wachten en vandaag toont Forged Alliance zich met een nieuwe trailer.

Supreme Commander start met het verhaal waarin al meer dan duizend jaar drie vijandige groepen in een hevige oorlog verwikkeld zijn om te strijden voor hun eigen idealen. Er is geen weg van compromissen: er kan maar één groep overleven. Getiteld als The Infinite War (de oneindige oorlog) heeft deze verwoestende oorlog zich uitgebreid naar een eens zeer vredig sterrenstelsel. De haat tussen de groeperingen is alleen nog maar toegenomen. Na eeuwen van gevechten is de strijd voor de heerschappij op een cruciaal punt belandt. Onder jouw strategisch commando en leiderschap zal slechts één groep gaan overheersen. Zal je zegevieren en jouw ras laten domineren? Of leid je ze rechtstreeks naar de ondergang en een totale uitroeiing?

Supreme Commander: Forged Alliance speelt zich af na het einde van de Infinite War uit deel één. Meer dan honderd nieuwe units zullen beschikbaar zijn, een nieuwe factie maakt z’n intrede en er staat een nieuwe singleplayer campaign te wachten. Daarnaast zal ook de multiplayer mode worden voorzien van allerlei nieuwe mogelijkheden.

Supreme Commander: Forged Alliance zal 23 november verschijnen voor de PC.

 1.   
  Ika Q's avatar

  woohoo. Enige RTS game die ikzelf wel leuk vind. Duizende units maken is leuk. 😆

 2.   
  Rock-in's avatar

  Het idee is wel leuk spel. Alleen heb je voor dit spel een f*cking zware pc nodig, wil je dit op zijn max draaien. Verder heeft het gebrek aan charme, C&C daarin tegen heeft dat juist in overvloed.

 3.   
  Cyart's avatar

  ik had al een trailer gezien op IGN maar deze nog nie maar die serahpin (zo goe ?) is echt vet 8)

 4.   
  SuperNova's avatar

  het einde van de Infinite War

  euhm.. lol ?

 5.   
  Neolite's avatar

  hier wacht ik dus echt op, mijn pc trekt m makkelijk 8)

 6.   
  blackzion's avatar

  ziet er heel vet uit maar ik denk dat ik het hou bij World in Conflict 😀 of mss waag ik me wel aan een demo’tje