Het online piratenleven begint op screenshots Pirates of the Burning Sea

MMORPG’s, we hebben ze tegenwoordig in vele soorten en maten. Vaak zijn het toch de magische en fantasy-achtige werelden die overheersen, maar de mensen van Flying Lab vonden het wel eens tijd worden om het piratenleven massaal online te gaan beleven. Dit zal straks kunnen met de game Pirates of the Burning Sea en vandaag laat deze game zich zien met enkele screenshots.


Pirates of the Burning Sea is een massive multiplayer online RPG (MMORPG) dat zich afspeelt op de Caribbische eilanden in de 18e eeuw. Je speelt de rol van een doorgewinterde kapitein, in het bezit van een eigen schip en bemanning, terwijl je op zoek gaat naar roem en avontuur over de uitgestrekte wateren. In de game kan je geheel zelf bepalen hoe jouw carrière op zee zal verlopen door het aannemen van diverse opdrachten en zo een bepaalde reputatie op te bouwen.

Daarnaast zal de game zich gaan richten op user-created content, waarbij je zelf van alles kunt customizen en ontwikkelen, van wapens tot nieuwe textures en 3D-modellen. Aan jou de keus of je deze gratis of tegen betaling ter beschikking wilt stellen. Dankzij Valve’s Steam technologie zal het epische avontuur niet snel voorbij zijn, want er zullen regelmatig updates uitgebracht worden met nieuwe features. Durf jij de uitdaging van ouderwetse actie, handelen met andere vloten en bloeddorstige piraten aan?

[SCREENSHOTS]

Pirates of the Burning Sea zal in de loop van 2008 verschijnen voor de PC.

 1.   
  TheDude's avatar

  Grafisch is het best aardig, maar ik las dat ze nogal hoog willen inzetten qua visuele pracht (en dat de game ook dus wel aardige systeem eisen zal hebben). Ziet er nu nog niet extreem uit, maar wordt vast wel aan gewerkt. πŸ™‚
  Piratensfeer is wel een bruut concept voor een MMO. 8)

 2.   
  spysiem's avatar

  Best vet πŸ™‚ Ik vond in ieder geval die eerste pirates game ook vet, dit heeft een beetje zelfde stijltje.

 3.   
  Nielskuhhveki's avatar

  Mag kiezen of je wel of niet betaalt beetje rare keuze niet πŸ˜†

 4.   
  Vinstaro's avatar

  Ziet er een beetje uit als Pirates of the Carribean πŸ™ maar dan mooier πŸ™„

 5.   
  swfan's avatar

  @niels13 zo heel raar is het niet denk ik. het gaat om zelf gemaakte content, en het is net wat de gek er voor wil geven. er zijn waarschijnlijk teams die er erg veel tijd in gaan steken in nieuwe dingen als wapens en soorten schepen(in hoevere dat allemaal kan) en dan wil je er wel graag geld voor, sommige clans hebben waarschijnlijk zo iets van ohh dat kan ook wel gratis geen probleem.

  OT: lijkt me wel leuke game, maar jah het blijft een MMO en ben daar niet echt weg van.

 6.   
  TotalPicnic's avatar

  lekker zeilen πŸ˜›