Veel info over Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction in nieuwe trailers

Eerder deze maand werd al onthuld dat op 4 oktober de demo van Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction uitgebracht zal worden. In deze demo zul je het eerste level van de game spelen. Tot die tijd moeten we het doen met vrijgegeven media en deze keer zijn dat maar liefst zes nieuwe trailers.

Naast een algemene trailer en een trailer over de next-gen eigenschappen van de game, krijgen we ook vier cam-trailers te zien die de diverse aspecten van de game doornemen, waaronder de wapens, de Sixaxis besturing en het verhaal.

In Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction zijn de hoofdrollen wederom weggelegd voor je favoriete vriendjes, de lynx Ratchet en het robotje Clank. Het verhaal begint met de schokkende ontdekking dat een aartsvijand uit Ratchet’s verleden achter hem aan zit en hem het liefst op de eeuwige lynxenvelden ziet rondlopen. In de Future-serie zal je dan ook veel meer leren over Ratchet’s verleden, als je de bedoelingen van zijn aartsvijand probeert te ontdekken. Verder is ook Clank weer speelbaar, nadat hij even weggeweest was sinds Ratchet: Deadlocked. Verder kent de game helaas alleen een singleplayermode, maar zal de SIXAXIS wel gebruikt moeten worden in het spel.

Meer weten over deze nieuwe Ratchet & Clank-game? Check dan snel onze preview!

Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction zal eind oktober verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    TheDude's avatar

    Top game, nu al! 8) 😀

  2.   
    Carmen07's avatar

    Zonde dat deze game niet naar de Xbox 360 komt… 🙁