Kingdom Hearts komt ook naar de Nintendo DS en PSP

Vannacht heeft Square-Enix haar persconferentie gehouden op de Tokyo Game Show. Hier werd onder andere een nieuwe Final Fantasy XIII-trailer vertoond, maar er werden ook enkele interessante aankondigingen gedaan. Zo is bekend gemaakt dat Kingdom Hearts ook naar de Nintendo DS en Sony PSP zal komen.

De PSP-titel Kingdom Hearts: Birth by Sleep wordt een singleplayeravontuur, net zoals de orginele Kingdom Hearts-games voor de PlayStation 2. De hoofdpersoon van de game werd niet bij naam genoemd, maar hij zou wel erg veel gelijkenissen vertonen met Zack uit Final Fantasy VII: Crisis Core.

Kingdom Hearts: 358/2 Days is een volledig 3D-spel voor de Nintendo DS, waarin Roxas uit de tweede Kingdom Hearts voor de PlayStation 2 de hoofdrol lijkt te hebben. Op de presentatie werden uitsluitend multiplayerelementen vertoond, dus het zou goed kunnen dat deze game een vier-speler multiplayerfestijn gaat worden, zoals we al hebben gezien op de GameBoy Advance.

Verder komt er ook nog een Kingdom Hearts-titel naar de mobiele telefoon. Over een derde deel voor de PlayStation 3 werd niet gesproken. Wanneer de games uit zullen gaan komen, is nog niet bekend.

 1.   
  Rock-in's avatar

  Ow, yes ! Ik ga een PS3 als ik een PC heb samengesteld. Dit spel is het geld en de moeite waard. ๐Ÿ˜†

 2.   
  Lasso's avatar

  Wouw, goed nieuws. ๐Ÿ™‚ Deel 1 + 2 was tof!

 3.   
  Firef0x's avatar

  hopelijk weer een topper op mijn psp ๐Ÿ˜€

 4.   
  pertie's avatar

  lijkt me wat voor de ds !