Trailer Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots op Tokio Game Show

Op de Tokyo Game Show heeft Konami een lekkere lange trailer vrijgegeven van Metal Gear Solid 4. De trailer, die vanwege de lengte eigenlijk de naam trailer niet eens meer mag dragen, zal voor velen een feest van herkenning zijn. De game is speelbaar op de Tokio Game Show dus er zullen wellicht meerdere beelden volgen.

Metal Gear Solid maakt met dit vierde deel de overstap naar de volgende generatie consoles en ook naar de toekomst. Dit vierde deel speelt zich niet in de jaren ’60 af, maar na de gebeurtenissen van het tweede deel, Sons of Liberty. Solid Snake is inmiddels ook weer een dagje ouder geworden en compleet met grijze haren, snor en bionisch oog vecht hij in deze futuristische oorlog.

Waar de eerste twee delen zich vooral in gebouwencomplexen afspeelden en het derde deel zich situeerde in de jungle, vindt Guns of the Patriots merendeels plaats in een verwoeste stad. Muren zijn kapotgeslagen door de artillerie, gebouwen liggen half afgebrokkeld op straat en overal lopen soldaten en mechs rond. Verder is het geen Snake in z’n eentje tegen de rest meer, maar zit hij gevangen in een oorlog tussen twee fronten. Hij heeft meer vrijheid in deze grote, verwoeste stad en kan dus ook meer van de omgeving gebruik gaan maken.

Metal Gear Solid 4 zal medio maart 2008 verschijnen voor de PlayStation 3.

 1.   
  para's avatar

  leuke trailer

 2.   
  ZeroTolerance's avatar

  Joepie !

 3.   
  R.andom H.ero's avatar

  Ik snap nou helemaal niet meer waar het over gaat.