Home voor PlayStation Netwerk uitgesteld naar 2008

De virtuele leefomgeving voor het PlayStation Netwerk die in de maand oktober zou kunnen worden gedownload, gaat die releasedatum niet halen. Het gerucht gaat dat er technische problemen ten grondslag liggen aan het uitstel, maar Sony heeft verklaard dat men gewoon meer tijd nodig heeft om de wereldwijde leefomgeving uit te werken. Home staat nu gepland voor het tweede kwartaal van 2008.

Home is een virtuele ontmoetingsplek voor online PS3-gamers. Het lijkt op het eerste gezicht een klein beetje op de Mii’s die je kunt maken met de Wii, maar Home gaat veel verder dan dat. Je kunt hier bestanden delen, emoties delen, voicechatten, winkelen en zelfs je eigen virtuele woning inrichten met een eigen personage dat je van top tot teen zelf kunt aanpassen. Voel je je een beetje eenzaam? Dan kun je zo bij een vriend op bezoek gaan. Heb je zin in een arcadespelletje? Dan houdt niemand je tegen om naar een arcadehal te gaan.

Je kunt zo ook clan-meetings afspreken in de virtuele woning van een vriend of vriendin en samen met anderen een zelfgemaakt filmpje kijken op een mooie Bravia-tv. Daarnaast kan je vanuit Home ook gemakkelijk demo’s downloaden via het PlayStation Network. Kortom, bijna alles is mogelijk in Home.

Home zal in Q2 van 2008 uitkomen.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  ja ik snap dat ze het goed willen uitwerken. ze zijn toch met iets groots bezig want dat home lijkt me wel vet.

 2.   
  Mrn.'s avatar

  Dat wordt ook zeker vet ๐Ÿ˜‰ !

 3.   
  Nielskuhhveki's avatar

  Daar wachte ik op op home nu komt het later….. ๐Ÿ˜ฅ

 4.   
  Mrn.'s avatar

  ”Niels13″ schreef, "Daar wachte ik op op home nu komt het later….. ๐Ÿ˜ฅ "

  Beter goed gemaakt dan snel afgeraffled ๐Ÿ˜‰ !

 5.   
  Michiel_'s avatar

  Spijtig , ik denk dat ik niet veel online zou gamen op men ps3 , maar toch wel spijtig voor diegene die al een ps3 hebben .

 6.   
  ps3 gek's avatar

  wel jammer. ๐Ÿ™ Ik had me er wel op verheugd. Maar ja… Er komen zรณ veel spellen uit voor de PS3 in oktober dat ik me wel met wat anders bezig kan houden.:P ๐Ÿ˜†

 7.   
  Gamer_Unlimited's avatar

  Had ik eigenlijk al verwacht maar ja niets aan tedoen wachten tot 2008 dan maar