Cervat Yerli vertelt uitgebreid over de gameplay en techniek van Crysis

Als er één game is waarvoor veel PC-gamers hun computer eens flink gaan upgraden, dan is het Crysis wel. Verbluffende graphics en ijzersterke physics maken Crysis tot een revolutionaire game. Over minder dan een week verschijnt de langverwachte demo, dus voor fans is een tijd van ongeduldig wachten al aangebroken.

Vandaag duiken er twee frisse trailers op, waarin Cervat Yerli van Crytek uitgebreid zijn meesterwerk bespreekt. Van de veelzijdige gameplay en innovaties tot de techniek achter Crysis…werkelijk alles komt aan bod.

Crysis is een first person shooter van de makers van Far Cry. De game speelt zich voornamelijk in de tropen af, waar jij en je team het op zullen moeten nemen tegen een alien invasie en de Noord-Koreanen. Waar Far Cry een spel was waarin je in je eentje opereerde, heb je ditmaal een squad tot je beschikking en zal tactiek een veel grotere rol spelen. Daarnaast kun je je wapens en nanosuit helemaal customizen met onder andere nieuwe gadgets zoals speed, cloak, armor en strenght.

De game draait op de CryEngine 2 en levert adembenemend mooie beelden op. Crysis kent ongelooflijk veel details en laat daarnaast ook een realistische weergave van bewegende vegetatie en doorbrekende zonnestralen zien.

Crysis zal op 16 november uitgebracht worden voor de PC.

 1.   
  R.andom H.ero's avatar

  Kijk das wel mooi. I.p.v. dat als je een 9 serie Nvidia kaart koopt en Crysis alleen maar op DX10 blijft, update het vanzelf met een patch. Wel jammer dat als je net als ik 2 8800 kaarten in SLI hebt lopen, je geen DX10.1 hebt maar daarvoor en 9 serie kaart moet hebben..

 2.   
  LXZ-76's avatar

  R.andom H.ero schreef, "Kijk das wel mooi. I.p.v. dat als je een 9 serie Nvidia kaart koopt en Crysis alleen maar op DX10 blijft, update het vanzelf met een patch. Wel jammer dat als je net als ik 2 8800 kaarten in SLI hebt lopen, je geen DX10.1 hebt maar daarvoor en 9 serie kaart moet hebben.."

  Ja maar zo zal het altijd blijven, je moet nu bij wijze van spreken iedere maand een nieuwe videokaart hebben wil je het nieuwste van het nieuwste.

 3.   
  firro's avatar

  hij is turks

 4.   
  Cyart's avatar

  moet je echt DX10 of DX10.1 hebbe of nie 😕 en ze hebbe ook al bepaalde shadows uit moete schakelen omdat DX 10.1 het nie aan kon 😮 😮

 5.   
  NaabSchaap's avatar

  firro schreef, "hij is turks"

  nee fins 😆

 6.   
  TheDude's avatar

  firro schreef, "hij is turks"

  Moet je daar nou elke keer over beginnen? 😛 Alsof hij het enige goede is uit Turkije. Was er onlangs op vakantie en er is toch wel veel meer hoor… 8)

 7.   
  galdos's avatar

  kan men deze game draaien met een pentium 4 3.2gz 1gb ram geheugen en video kaart radeon 1600x 512 ram geheugen.

 8.   
  JonsoN's avatar

  op low wel ja.. 🙂

 9.   
  Chielh's avatar

  Ook een topgame voor in de toekomst, das mooi… daar houden we van

 10.   
  JonsoN's avatar

  dit word gwn een ubergame, , en dat breng goed nieuws en slecht nieuws voor sommige gamers…

 11.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  wie oo wie heeft zin dinsdag
  demo !!! van Crysis

 12.   
  ChielB's avatar

  Nee, absoluut geen zin in. Oh man, wat kijk ik tegen die dag op zeg. Bleeegh, een Crysis demo…wat moet je daar nou mee. Zo goed? 😛 😉

 13.   
  Nielskuhhveki's avatar

  ChielB schreef, "Nee, absoluut geen zin in. Oh man, wat kijk ik tegen die dag op zeg. Bleeegh, een Crysis demo…wat moet je daar nou mee. Zo goed? 😛 😉 "

  Droge humor 😆

 14.   
  R.andom H.ero's avatar

  ChielB schreef, "Nee, absoluut geen zin in. Oh man, wat kijk ik tegen die dag op zeg. Bleeegh, een Crysis demo…wat moet je daar nou mee. Zo goed? 😛 😉 "

  Server gaan overbelast raken, kan ik je nu al vertellen.

 15.   
  Durex's avatar

  DX9 zal voor mijn prutskaartje al meer dan zwaar genoeg zijn. 🙁

 16.   
  GraveDevil's avatar

  Ik meot helaas wachten tot half oktober vor mn 8800-GTS en als ik die dem owil spelen kan mn pc het egt nooit aan (Radeon Xpress 200 😛 )