Bekijk de verrassende wereld van LittleBigPlanet in nieuwe trailers

LittleBigPlanet is een game waar zowel het publiek als Sony zelf veel van verwacht. Deze puzzelgame zal vooral dankzij de ongekende mogelijkheden van user-created content voor heel veel afwisseling gaan zorgen. Tijdens de eerste uren van de Tokyo Game Show dook meteen al een uitgebreide presentatie van deze game op, waarin de ontwikkelaar veel tekst en uitleg geeft…


LittleBigPlanet is een innovatieve puzzelgame, waarbij je met een soort van stoffen poppetje allerlei puzzels moet gaan oplossen. Hierbij draait het vooral om creativiteit en teamwork, aangezien het regelmatig voorkomt dat je meerdere mensen nodig hebt om verder te komen in een level. Zodoende is LittleBigPlanet in principe een multiplayer, maar de game is ook zeker goed als singleplayer te spelen, zowel online als offline.

Het leuke aan LittleBigPlanet is de mogelijkheid om zelf geheel nieuwe levels en puzzels te ontwerpen, zonder dat er een lastige level-editor aan te pas komt. Deel vervolgens je nieuwe creaties met gamers over de hele wereld en de mogelijkheden van user-created content in deze game zijn eindeloos! Je kunt je character uitgebreid customizen en punten verdienen door een zo snel mogelijke tijd neer te zetten in de levels. Met deze punten kan je vervolgens weer vele attributen voor je character kopen en daarnaast kan je ook nieuwe items verdienen om te gebruiken in zelf te ontwikkelen levels. De kernwoorden van LittleBigPlanet? Play, Create en Share!

LittleBigPlanet zal begin 2008 verschijnen voor de PlayStation 3.

 1.   
  Verbeemen's avatar

  tof
  1ste
  er moet toch 1 iemand 🙂 reageren

 2.   
  ps3 gek's avatar

  Waarom zou ik hier niet op reageren. Het lijkt me echt een leuk spelletje als extra:P:P:P
  Ik heb alleen geen zin om transactie gegevens in te vullen op PSN. Komt dese game ook op blu-ray?? 🙂