Veel Gran Turismo 5 Prologue nieuwtjes

Gran Turismo 5 Prologue – en dus ook de volledige versie van GT5 – zal voor het eerst het circuit van Daytona bevatten, zo heeft Polyphony laten weten. Daytona International Speedway heeft zowel een ovale baan als een straatcircuit, die beiden in Prologue zullen zitten.

Maar is meer te melden over GT5: zo zal de Prologue versie in Japan op 20 oktober het levenslicht zien, waarna op 13 december van dit jaar Gran Turismo 5 zal verschijnen op Blu-Ray en via download op het PlayStation Network. De Blu-Ray verise zal hierbij ietsjes duurder dan de download worden. Beiden games zullen de Nismo GT-R auto bevatten, evenals het Japanse Suzuka circuit.

Prologue zal ook een GT.TV mode bevatten, waarbij je online tv programma’s als Top Gear en Japan’s Car Graphic TV kunt bekijken tegen een kleine vergoeding. Online racen zal in Prologue al mogelijk zijn, met maximaal zestien spelers tegelijk. De producent Kazunori Yamauchi vertelde dat spelers wel snelle verbindingen moeten hebben om met het maximaal aantal auto’s tegelijkertijd te kunnen racen, anders zouden er vertragingen kunnen ontstaan. Voorlopig kun je alleen racen in de Arcade Free Battle mode, waarbij je tegenstanders willekeurig worden gekozen. Later zal er een update komen met een friendslist en chatfunctie.

Morgen begint de Tokio Game Show, waar we vast meer horen over GT5.

  1.   
    Scuderia's avatar

    Ik wil niets liever dan deze game. Vergeet Modern Warfare of Airborne. Voor mij is dit mijn game die ik moet hebben als eerst!

  2.   
    Gamer_Unlimited's avatar

    Niet mij smaak, ik heb liever PGR 4