Definitieve packshots Devil May Cry 4 vrijgegeven

Capcom heeft zojuist de definitieve packshots van de eerste Devil May Cry op de next-generation consoles vrijgegeven. Op de packshots van Devil May Cry 4 voor de PlayStation 3 en de Xbox 360 zijn Nero en Dante gezamenlijk te zien.

In Devil May Cry 4 zullen we meer over Dante te weten komen, over zijn verleden en wie hij nou eigenlijk is. Het verhaal begint lang geleden, toen de Dark Knight Sparda een strijd aanging met de duistere keizer om het recht te laten zegevieren. Een éénmans-oorlog om de mensheid te redden. Duizenden jaren later aanbidt een religieuze organisatie, de Order of the Sword, deze redder der mensheid en ze treden in zijn voetsporen om de wereld van alle demonen te verlossen. In hun vestigingsplaats Fortuna, een kasteelstad aan de kust, heeft deze organisatie een elitegroep gevormd van Holy Knights, toegewijd om de demonische strijd aan te gaan.

Een jonge strijder van deze elitegroep, Nero, is getuige als Sparta’s legendarische zoon Dante ontelbaar veel “Knights” afslacht. Heeft de bekende duivelsstrijder zich tegen de mensheid gericht? Wat betekent de ontmoeting tussen Nero en Dante voor beide personen en waarom heeft het lot hen bij elkaar gebracht? Allemaal vragen die Devil May Cry 4 zal trachten te beantwoorden.

Devil May Cry 4 zal in het eerste kwartaal verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

 1.   
  PaNNa's avatar

  Moordende covers :P.

 2.   
  Neolite's avatar

  jammer dat ie pas volgend jaar komt, kan het wel begrijpen opzich maar wel hele mooie covers 8)

 3.   
  JonsoN's avatar

  vind de cover van DMC 3 mooier 8)