Mythische actie met Kratos op nieuwe screenshots God of War: Chains of Olympus

God of War: Chains of Olympus wordt het eerste avontuur van Kratos op de handheld. Verwacht weer veel ouderwetse actie, combo’s, puzzels en een stevige lading Griekse mythologie. Eerder deze maand werd de releasedatum al bekend gemaakt, namelijk 4 maart 2008. Dit was toch wel een kleine tegenvaller voor ongeduldige fans, die wellicht nog steeds rekening hielden met een releasedatum ergens tegen het einde van dit jaar.

In afwachting van de beloofde demo krijgen we vandaag weer enkele verse screenshots te zien, waarop Kratos de handjes (en wapens) lekker laat wapperen.

God of War: Chains of Olympus speelt zich enkele jaren voor het originele God of War af, in een periode waarin Kratos tien jaar lang trouwe dienst moet bewijzen aan de Gods of Olympus. Hij reist naar landen waar nog nooit eerder een sterveling is geweest. Terwijl de wereld in eeuwige duisternis is gehuld en de Goden machteloos toekijken, neemt Kratos het op tegen de meest gevreesde figuren uit de Griekse mythologie. Uiteindelijk wordt Kratos gedwongen om te kiezen tussen zijn persoonlijke verlossing of het redden van de historische wereld van een zekere vernietiging.

[SCREENSHOTS]

God of War: Chains of Olympus wordt op 4 maart 2008 uitgebracht voor de PSP.

 1.   
  TAT x's avatar

  Ziet er nog leuk uit. 🙂

 2.   
  Ika Q's avatar

  Ziet err zekers goed uit voor een psp game 😆

 3.   
  Vinstaro's avatar

  Oke dit word dus echt het betse spel voor de PSP!! moet je die graphcs zien en de laad tijden gaan ook sneller nu gaan ze in plaats van 222 mhz 333 mhz ongeveer het dubbele spel kijk er echt naar uit alleen wat ik al bij een andere review zei hij komt pas uit in 2008 maart dat is dus nog wel heel lang wachten!

 4.   
  Gamer_Unlimited's avatar

  Yep ziet er goed uit alleen jammer dat het pas in 2008 uitkomt net mijn psp-slim&lite gekocht zit ik zonder een leuk spel ok Dragonball Z Shin Budokai 2 maarja heb ik niet veel aan 8)