Homer en Bart komen in actie op nieuwe screenshots The Simpsons

Wat zijn the Simpsons? Grappig. Wat zijn de Simpsons games nooit geweest? Grappig. Afgezien van de verplichte grap hier en daar zijn de Simpsons games altijd bijproducten geweest van de serie die juist door hun verplichting om de serie na te apen nooit echt leuk waren. In het geval van deze nieuwe The Simpsons game zal dat anders zijn.

Er wordt niets direct afgeleid van de serie of de film, maar alles draait om de Simpsons die parodieën van bekende games verkennen om de wereld te redden. Eerder zagen we bijvoorbeeld al Medal of Homer, als parodie op de bekende oorlogs-serie, en vandaag komen Homer en Bart weer eens in actie op enkele nieuwe screenshots.

In The Simpsons Game gaan Homer, Marge, Bart en Lisa met geheel nieuwe krachten het avontuur aan om de wereld te redden van een opkomende chaos. Zo zal Homer kunnen veranderen in Homerball en kruipt Bart in de huid van Bartman. Om de Simpsons te helpen ga je op reis door heel Springfield (en zelfs nog verder), waarbij je diverse bad guys moet verslaan.

The Simpsons Game zal een parodie worden op meerdere populaire games, zoals Medal of Honor, Grand Theft Auto en EverQuest. Je zult absurde levels tegen komen zoals “Around the World in 80 Bites”, waarin Homer door de Duff Brewery moet rennen en alles op zijn weg zal opeten, van taco’s tot Chinese maaltijden. Verder zullen ook diverse bekende characters in de game voorkomen, zoals Barney Gumble en de Bumblebee Man.

[SCREENSHOTS]

The Simpsons Game staat gepland voor eind 2007 en zal verschijnen voor de PS3, Xbox 360, Wii, PS2, PSP en Nintendo DS.

 1.   
  Broodbeleg's avatar

  Simpsons: hit & run was grappig en die taxi game van simpsons was ook leuk hoor! 🙂

 2.   
  PaNNa's avatar

  Haha , lijkt me wel grappige game.
  Daar zou ik wel eens een trailer van willen zien.

 3.   
  Tom's avatar

  Grafisch gezien misschien geen toppertje, maar het past zeker wel bij de stijl van The Simpsons. Doe mij ook maar een trailertje! 😉

 4.   
  Mrn.'s avatar

  Ik ben benieuwd 8) !

 5.   
  Uchiha linkz's avatar

  deze game wordt echt lacheuh 😀

 6.   
  GraveDevil's avatar

  RedX schreef, "Haha , lijkt me wel grappige game.
  Daar zou ik wel eens een trailer van willen zien."

  De oplettende GN’er had hem al gezien: http://www.gamersnet.nl/nieuws/200709/een_andere_kijk_op_wwii_met_de_nieuwe_the_simpsons_game_trailer/ 😛

 7.   
  PaNNa's avatar

  Dan heb ik dit nieuwtje gemist , dat heb je nu eenmaal als je moet gaan werken en druk bezig bent op school :(.

 8.   
  Tommy6769's avatar

  lijken wel ds graphix

 9.   
  TAT x's avatar

  DOH (l) =D Wordt waarschijnelijk HILARISCH