Bewegende beelden in de vorm van developer-walkthrough Lost Odyssey

Vlak voor de Tokio Game Show werd bekend dat de game Lost Odyssey bijna klaar was. Nu is er tijdens een presentatie op de beursvloer een developer walkthrough gepresenteerd waarin veel beelden te zien zijn van deze 360-exclusive game. Op de beurs zelf was er niets speelbaar maar februari duurt niet heel erg lang meer… Overigens komt de game in Japan twee maanden eerder uit, op 6 december, en lijkt de game dus haar pijlen te richten op met name Azië.

Als we Microsoft moeten geloven brengt Lost Odyssey ‘een ware next-generation role-playing ervaring’, maar zulke zwierige verkoopspraat hebben we natuurlijk wel vaker gehoord van uitgevers om goedgelovige gamers over de streep te trekken. Microsoft heeft op de E3 nieuwe beelden van de game getoond waar de elegante Unreal Engine 3 wederom haar pracht en praal uitstraalt.

Lost Odyssey vertelt het verhaal achter Kaim, een onsterfelijk personage dat al meer dan 1000 jaar de wereld bewoond. Kaim kent zijn verleden niet meer en de toekomst die hem te wachten staat is onzeker. Gaandeweg het verhaal komt hij personages tegen waarmee hij zijn verleden en toekomst probeert te ontraadselen.

Lost Odyssey komt in februari naar Europa.

  1.   
    N360Gamer's avatar

    Wat is dit verneukt!! De eerste trailer zag er vet uit maar dan die Jappanse stijl en gameplay verpesten het echt. Dat om de beurt aanvallen lijkt me dus echt helemaal niks 🙄

  2.   
    Ika Q's avatar

    Zoiets noemen we Turn-based.