Sergeant Wilhelmina Church komt in actie in nieuwe trailer Clive Barker’s Jericho

De echte grootmeester op het gebied van spanning is toch wel Clive Barker. Momenteel staat zijn spannende project, de game Jericho, in de schijnwerpers. Clive Barker’s Jericho wordt een snelle horror-shooter en moet straks vele gamers weer de stuipen op het lijf gaan jagen.

Nadat we al kennis konden maken met Frank Delgado en Abigail Black, is vandaag sergeant Wilhelmina Church aan de beurt. Zij moet het vooral hebben van haar handzame wapens, waaronder een vlijmscherp zwaard.


Cliver Barker’s Jericho vertelt het verhaal over het mysterieuze Al-Khali, een afgelegen woestijnstad in het Midden-Oosten. Als een uitzonderlijk krachtig kwaad daar tot leven komt wordt het Jericho team, een Special Forces eenheid, naar de stad gestuurd. Hun missie: het opjagen en vernietigen van al het kwaad dat zich in de stad bevindt, voordat het de mensheid verwoest. De teamleden zullen niet uitsluitend met extreme wapens gaan strijden tegen de helse wezens, maar ze zijn ook getraind in arcane arts, waardoor elk personage een unieke, para-psychologische gave heeft zoals alchemie, blood magic, exorcisme en helderziendheid.

Clive Barker’s Jericho zal in het vierde kwartaal van 2007 uitkomen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  Justdoit's avatar

  Ik vindt dat dit spel toch naar de Wii moet komen? Tenminste Far Cry Vengeance en Red Steel spelen ook zo op de Wii, en lijkt me zeker leuk als hij zou komen!!

 2.   
  Remmie!'s avatar

  lol ik las verkeerd… ik las Sergeant Wilhelmina Church komt in actie TEGEN nieuwe trailer Clive Barker’s Jericho 😳

 3.   
  Daodan's avatar

  Leuk 😀 Ik raakte ook al verward met die naam.. wat een combinatie ook, Wilhelmina Church. Wordt iig een aparte game dit, ben benieuwd.