Take 2-hater Jack Thompson laat weer van zich horen

Jack Thompson kennen we natuurlijk allemaal als de man die er alles aan doet om met name uitgever Take 2 het leven zuur te maken. Thompson doet dit volgens eigen zeggen omdat deze uitgever games als Grand Theft Auto en Manhunt uitgeeft en omdat dit slecht is voor de jeugd in verband met het gewelddadige karakter van deze games.


“Hoe maak ik gamers vandaag het leven zuur?”

De nieuwste stunt van Thomson gaat wel erg ver en toont aan dat deze man geen enkel middel schuwt om zijn idealen wereldkundig te maken. Voor zijn laatste actie heeft hij zelfs zijn bloedeigen vijftien-jarige zoon ingezet door hem bij Best Buy de game Bioshock te gaan laten kopen. Deze game heeft een 18+ rating en Thomson was benieuwd of zijn zoon, die dus drie jaar te jong is voor deze game, thuis zou komen met dit spel. Helaas voor de verkoopster ‘met de piercing in haar rechterwenkbrauw’ is dit dus ook gelukt want zoonlief kwam doodleuk met Bioshock thuis. Reden genoeg kennelijk voor Thompson om deze dame voor te dragen voor ontslag, maar Thompson is ook uit op de huid van de filiaalmanager. Hoewel Thomson ergens wel een punt heeft, lijkt de beste man met deze actie een grens te hebben overschreden…

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik vind alles oke ๐Ÿ‘ฟ Maar waag het niet om Grand Theft Auto IV van de markt af te halen ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ

 2.   
  Nielskuhhveki's avatar

  Die is nog levenlozer dan een world of warcraft speler (niet allemaal)

 3.   
  Koen's avatar

  Lukt hem toch niet, dus maak je niet zo druk om die aap. Ik wou dat ik hem als vader had, die zoon heeft nu bioshock! ๐Ÿ™‚

 4.   
  NL Godfather's avatar

  Hij gaat echt te ver ๐Ÿ‘ฟ

 5.   
  Curver's avatar

  Koen schreef, "Lukt hem toch niet, dus maak je niet zo druk om die aap. Ik wou dat ik hem als vader had, die zoon heeft nu bioshock! ๐Ÿ™‚ "

  En verder speel je dan Wii love golf ofzo? ๐Ÿ˜ณ

  Die gozer moet een chill-pil nemen.

 6.   
 7.   
  Scuderia's avatar

  Wat een Onzin daar is het nu toch al te laat voor ๐Ÿ˜• .

 8.   
  Viperations's avatar

  SuperNova schreef, "http://img172.imageshack.us/img172/2601/jackkh1.jpg
  Ik kon het niet laten ๐Ÿ˜† "

  ๐Ÿ˜† haha!

  Wie kan er met een nรณg leuker plaatje komen? 8)

 9.   
  VanishNL's avatar

  die gast is er tegen dat kinderen die te jong zijn die games mogen kopen, maar zijn eigen zoon stuurt hij er doodleuk voor op pad

  ben ik nou de enigste die dat ziet of lijkt dat maar ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ˜›

 10.   
  Uchiha linkz's avatar

  laat hem maar gwn doet wij hebben hem al vaker uitgescholden heeft niets geholpen. ๐Ÿ˜€

  the game industrie wil not die remember that ๐Ÿ˜›

 11.   
  Mrn.'s avatar

  Hij geeft zelf toestemming aan zijn zoon om het spel te kopen en dan krijgt zijn zoon het spel mee en dan word die weer boos op de verkoopster ๐Ÿ˜› , gekke gast of niet?

 12.   
  johnthebest's avatar

  marintje schreef, "Hij geeft zelf toestemming aan zijn zoon om het spel te kopen en dan krijgt zijn zoon het spel mee en dan word die weer boos op de verkoopster ๐Ÿ˜› , gekke gast of niet?"

  Gek is nog wel de meest zachte uitdrukking, als ik zou willen zeggen wat ik van die gast vind zou ik meteen een ip-ban van de site hebben ๐Ÿ˜†

 13.   
  LXZ-76's avatar

  linkz schreef, "laat hem maar gwn doet wij hebben hem al vaker uitgescholden heeft niets geholpen. ๐Ÿ˜€

  the game industrie wil not die remember that ๐Ÿ˜› "

  Wees daar maar niet zo zeker van, er is een enge ziekte in de games branche die hem bedreigd, TORRENTS WAREZ ILLEGALE downloads. Wees daar maar banger voor dan J.T. Die gast spoort niet helemaal maar volgens mij neem niemand hem serieus behalve Dr phil. (Die overigens eerst nadenkt voordat hij er wat overzegt, in tegenstelling tot J.T)

 14.   
  Darkknight's avatar

  wat een mietje wat denktie wel, als kinderen deze games kopen komen ze zelf achter de concequenties als ik het

  goed schrijf haha

 15.   
  GraveDevil's avatar

  LXZ-76″]

  ”linkz schreef, "laat hem maar gwn doet wij hebben hem al vaker uitgescholden heeft niets geholpen. ๐Ÿ˜€

  the game industrie wil not die remember that ๐Ÿ˜› "

  Wees daar maar niet zo zeker van, [b schreef, " er is een enge ziekte in de games branche die hem bedreigd, TORRENTS WAREZ ILLEGALE downloads.[/b] Wees daar maar banger voor dan J.T. Die gast spoort niet helemaal maar volgens mij neem niemand hem serieus behalve Dr phil. (Die overigens eerst nadenkt voordat hij er wat overzegt, in tegenstelling tot J.T)"

  Dat is geen ziekte, maar een medicijn. Jij weet van torrentz af en games die je tog nooit zal kopen download je, weet ik zeker. Aleen games die ik iwl koop ik en de rest download ik (soms) maar meestal zijn dat games die ik tog nooit koop dus lijd onder mij de game-industrie niet. Heel veel zullen het hier niet mee eens zijn, maar ik wel.