Wii Sports 2 zal voorlopig niet uitkomen

Wii Sports 2 zal voorlopig niet in de winkels liggen en wellicht helemaal nooit verschijnen. Dit heeft de CEO Saturo Iwata van Nintendo verklaard in een interview. Eind vorig jaar berichtte GamersNet al dat er een vervolg in de maak was van de populaire sport-game op de Wii die er mede voor zorgde dat de Wii een flinke verkoopboost kreeg, niet in de laatste plaats door het tennisonderdeel van deze game. Nu blijkt dat de marketingstrategie van Nintendo, mede door de goede financiële resultaten, er toch heel anders uit ziet, waardoor men de kans heeft op zoek te gaan naar nieuwe ideeën en innovaties. Voor meer van hetzelfde hoef je dus in de toekomst niet meer bang te zijn bij Nintendo.

 1.   
  Fawaka-W's avatar

  Ik zou zelf als k hun was een Online update maken voor Wiisports.. k bedoel k neem aan dat iedereen wel Wiisports heeft (zoizo in europa iedereen) maar in japan en usa is het best verkochte Wii games.
  Dus een online contentje voor 5 a 10 euro en dan maken zij lekker geld. en wij kunnen Wiisports weer afstoffen en spelen!

 2.   
  darkwii14's avatar

  Naah mij maak het toch all niks meer uit vond hem een maand leuk nu nie meer

 3.   
  N360Gamer's avatar

  Dan niet he 👿 , boeit me eigenlijk toch niet zo veel 😆 Ik betwijfel het zoiezo of iemand daar nog geld aan uit zou geven, na een week is de lol er bij mij in ieder geval al weer af 🙄