Multiplayer demo Juiced 2: Hot Import Nights op Marketplace

De singleplayer demo van Juiced 2: Hot Import Nights staat alweer een tijdje op Xbox Live. Vanaf heden kunnen we ook meerspelerpotjes oefenen, want de multiplayer demo is ook op de Marketplace gezet en staat klaar om te downloaden.

Juiced 2: Hot Import Nights is het tweede deel in deze raceserie, waarin het vooral om tunen en straatracen gaat. De subtitel Hot Import Nights slaat daarbij niet op hete nachten met geimporteerde Oost-Europese dames, maar snelle onderdelen uit Japan die nu gemonteerd zijn onder deze racemonsters de straten onveilig maken. Alhoewel, het vrouwelijk schoon is nou ook weer niet echt karig vertegenwoordigd in dit spel.

Verder barst ook dit tweede deel weer van de licenties en het kan niet anders of Juiced moet een zeer complete game worden, bijna 60 gelicenseerde bolides van onder andere Toyota, Honda, Nissan, Mazda, Mitsubishi maar ook Ford, Volkswagen en Renault zitten in de game en kunnen helemaal aangepast worden met spoilers, velgen, neon, uitlaten en noem maar op. Daarnaast kun je je auto ook onder de motorkap de nodige upgrades geven zoals nieuwe motoronderdelen, een turbo of lachgas. Ook op dat gebied zijn veel merken aanwezig zoals APEX, AEM, Bridgestone, Sparco, Konig, NOS, Pirelli, OZ, Alpine, Eurolite en HKS.

Juiced 2: Hot Import Nights moet in september gaan verschijnen voor de PC, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 en PSP.

 1.   
  Koen's avatar

  Heb je hier dan Gold voor nodig?

 2.   
  Hardcore-Holland's avatar

  waarneer komt de demo it voor de pc weet iemand dat

 3.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  Koen schreef, "Heb je hier dan Gold voor nodig?"

  Ja echt wel

 4.   
  GraveDevil's avatar

  wow, dubbel post is al erg, laat staan triple post 😕