Update: Demo FIFA 08 komt vandaag toch niet uit in Europa

De voor vandaag aangekondigde demo van FIFA 08 is op het laatste moment vertraagd voor ons continent, dat ook wel bekend staat als Europa. Dit geldt voor zowel voor de demo van de Xbox 360 als de PlayStation 3.

Hรฉt continent waar voetbal zo populair is wordt helaas geplaagd door technische problemen, zo wist Electronic Arts te melden. “We’re sorry to have to tell everyone that the FIFA 08 demo won’t be launching in Europe today as was expected. Although the demo is being released in North America there were a couple of issues which we couldn’t get ironed out in time to release today despite working through out the night to get these sorted.” Het goede nieuws is dat EA de demo verwacht zeer binnenkort alsnog in Europa vrij te geven. De demo zal zeven speelbare teams bevatten: Barcelona, AC Milan, America, NY Red Bulls, Manchester United, Marseille en Bayern Munchen.

Update 18:40: Onze oplettende lezers hadden het natuurlijk al lang gezien, maar de demo van FIFA 08 is op het PlayStation Network inmiddels alsnog online gegaan. Het begrip ‘zeer binnenkort’ nemen ze bij EA in ieder geval serieus! Een snelle check op Xbox Live leert ons dat de demo daar nog niet beschikbaar is, maar wij verwachten dat dat snel zal veranderen.

Net als vele voorgaande jaren zal straks in de herfst weer een nieuwe FIFA-game uitgebracht worden. Voor fans van de serie is het elk jaar weer een genot om met een volgend deel aan de slag te mogen, al schreeuwen de critici telkens om meer vernieuwing. Verwacht deze keer in elk geval weer veel licenties, competities, bekertoernooien en een interactieve league. Daarnaast maakt de nieuwe Be a Pro-modus zijn opwachting, waarin je de controle over รฉรฉn speler in het veld kunt nemen, en zal men de ‘pace’-functie verder verbeteren om met technisch begaafde spelers diverse schijnbewegingen en tricks uit te kunnen voeren. Verder staat FIFA 08 ook in het teken van meer controle, want je zult nu je steekpasses veel nauwkeuriger en op maat kunnen versturen en tevens krijg je meer controle over je keeper.

FIFA 08 zal 27 september verschijnen voor vrijwel alle platformen.

 1.   
  Tripwire's avatar

  Hmm d8 ik ook maar ben um nu toch aan t downloaden in de nl store ๐Ÿ˜†

 2.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  degene die de demo willen downloaden van xblive maak een us acc dan kn je demo’s eerder downloaden ๐Ÿ˜‰

 3.   
  ps3 gek's avatar

  haha
  ik heb me ps3 net geupdate en ben de demo nu ook aan het downloaden. de NBA demo trouwens ook. ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜†

 4.   
  XGT_Spider's avatar

  DUS wel kom is emt goeie bronnen zeg.

  ben hem nu aan eht downlaoden voor de ps3

 5.   
  Cirdan's avatar

  Ik download 08 nu vanaf NL store(PS3) dus klopt dit nieuwtje wel?

 6.   
  The_Destroyer's avatar

  bij de NL store kan het gewoon hoor ๐Ÿ˜†

 7.   
  Cirdan's avatar

  moeten wij PS3 owners niet even een feestje vieren? 8) Wij zijn voor het eerst eerder met een demo dan Xbox Live ๐Ÿ˜†

 8.   
  Nielskuhhveki's avatar

  Daar gaan we die xdoos tog even voor wij als ps3 owners genieten ๐Ÿ˜†

 9.   
  blackhawk1's avatar

  ik heb een nl account en us account wel raar dat dingen eerder komen op us normaal maar ik heb fifa gespeelt zier er lache uit en als je aan het laden bent kan je dat nieuwe speltype spelen

 10.   
  xbox360's avatar

  ik heb met mijn xbox 360 fifa gister gedownload feesj moet je maar af zegen
  amirikase versie 8) 8) 8)

 11.   
  Ruudjee's avatar

  Hij staat ook op de European Marketplace van Xbox Live.
  Gister gedownload, leuk spelletje!

 12.   
  aer0101's avatar

  by my staat die niet in de store ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜•