Rockstar laat screens Table Tennis zien

De volledige titel luidt: Rockstar Games Presents Table Tennis en dat ze er daar trots op zijn zullen we weten, want binnenkort komt de Wii-versie van deze tafeltennis-game uit. Vandaag zijn er wat screens vrijgegeven waaruit we voorzichtig kunnen concluderen dat het er allemaal niet gek uit ziet.

Rockstar wilde na het ontwikkelen van diverse games eens een heel andere kant op. De uitdaging werd gevonden in het ontwikkelen van een game waarbij tafeltennis zo realistisch mogelijk werd uitgewerkt.

Dat betekent dat de sporters zeer realistisch ogen en bewegen. Elke speler heeft bovendien een sterk punt en een handicap. Table Tennis is voornamelijk een multiplayer game gebleken. De Wii-versie zal uiteraard, op verzoek van vele fans, gebruik gaan maken van de motion sensing.

De Rockstar Games Presents Table Tennis voor de Wii verschijnt op 26 oktober. De Xbox 360-versie kwam vorig jaar al uit.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Remmie!'s avatar

    grafisch weer eens totaal achterhaald… De Wii kan hele mooie beelden weergeve maar dat zijn dan de beelden in Zelda TP stijltje ofzow. Realistische graphics zijn gw0n niet gemaakt voor de Wii.
    Lijkt me trouwes wel leuk Table Tennis op de Wii. Maar denk dat ik eerder gw0n op mn eigen pingpong tafel ga spelen 🙄

  2.   
    Uchiha linkz's avatar

    kgeef je helemaal gelijk hier boven mij 😀

  3.   
    BKiller's avatar

    duh…