Nog maar weer eens nieuwe Halo 3 screens

Nu de release nadert lopen de spanningen bij sommige gamers behoorlijk op. Dat het niet gekker moet worden met de Halo 3-hype bewees een jongeman gisterenavond bij de lokale videotheek alhier die met gebalde vuisten en een gelukzalige glimlach om zijn mond bokswegingen maakte tegen een poster van de Masterchief, om vervolgens breed smilend naar binnen te lopen… Speciaal voor dit soort gamers hebben we vandaag nog een paar screens kunnen vinden.

Halo 3 gaat logischerwijs verder waar het verhaal van deel twee ophield. Master Chief komt terug van zijn reis, terwijl er nog altijd een gigantische oorlog woedt tussen het menselijke ras, de Covenant en de Flood. De beroemde stem van Cortana spreekt in trailers over ‘het einde van de aarde’ als de oorlog een dramatisch eind tegemoet loopt.

Over de wapens is ook al het een en ander losgelaten. De Brutes zullen voorzien zijn van Spike Grenades en Spike Rifles. De Spike Grenades beloven veel onheil, wat voor velen als muziek in de oren klinkt. Wanneer deze granaten ontploffen zullen er diverse scherpe projectielen rondvliegen. Natuurlijk klinkt dit als een doodnormale granaat, maar wat ze zo speciaal maakt is dat ze aan muren kunnen kleven. Nog een nieuw wapen is de nieuwe Spartan Laser. Dit wapen zal zeer moeilijk te beheersen zijn, maar bij een voltreffer kan dit speeltje een voertuig in één keer uitschakelen.

De multiplayer van Halo 3 zal natuurlijk een lading nieuwe maps bevatten. Voorbeelden hiervan zijn Valhalla, Snowbound en High Ground die men kan vergelijken met de maps Blood Gulch, Zanzibar en Frostbite. Nieuw in de multiplayer zal de ‘Mancannon’ zijn; het hulpmiddel om je snel te transporteren. Duidelijk te zien in diverse trailers is de originele lichtval met HDR-effecten en prachtige schaduwen en reflecteringen. Daarbij kan de omgeving volgens de makers aanzienlijk groter worden weer gegeven, waardoor je verder in de verte kan kijken. Duidelijk is dat deze eerste Halo titel op de Xbox 360 een ongelooflijke visuele ervaring zal gaan worden.

Halo 3 zal op 26 september uitgebracht worden voor de Xbox 360.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    TotalPicnic's avatar

    screen 6: een haze helm?

  2.   
    Chielh's avatar

    ”veyron92″ schreef, "screen 6: een haze helm?"

    😆 lol materchief met nectar… 8)

  3.   
    sparten117's avatar

    xD wat een uitgeleberde helm zeg 😆

  4.   
    shadowlink88's avatar

    heb ik allemaal al gezien die screens